Home celebs OEPS: zo zag je K3’tje Hanne nog nooit

OEPS: zo zag je K3’tje Hanne nog nooit

'Zal ik jou eens effe lekker in je bek sch****n!'

Instagram @miguelwiels

Hanne Verbruggen, de rosse van K3, beging een grote flater live op nationale radio. Radio 2 draaide een vuilgebekt liedje, maar toen de muziek plots stilviel, bleef kinderidool Hanne luidkeels de platte tekst meezingen.

De meisjes van K3 zijn de grote idolen en voorbeelden van zowat de hele Vlaamse jeugd. Ze zingen catchy liedjes met schattige teksten over luchtballonnen en ze dragen keurige, matchende outfits. Toch kan schijn bedriegen, want in reallife zijn ze niet altijd zo’n brave zieltjes.

Dat werd duidelijk tijdens het programma ‘FC Niels & Wiels’ op Radio 2. Ze hadden het even over De Raggende Manne en hun schunnige lied ‘Poep In Je Hoofd’. Toen ze een kort fragmentje opzette, begon Hanne enthousiast uit volle borst mee te zingen. Toen plots de muziek werd stopgezet, hoorden de luisteraars Hanne nog luidkeels de platte lyrics ‘In je bek schijten’ zeggen.

‘That’s my girl’

Hanne schaamde zich natuurlijk kapot, tot grote hilariteit van iedereen aanwezig in de studio. Miguel Wiels vond het zo’n grappig moment dat hij het op zijn Instagrampagina gooide. ‘Ik wou een beetje censureren, maar daar dacht Hanne wel even anders over’, schreef hij onder de blooper. ‘Heerlijk uitschuivertje.’

Ook haar fans kunnen goed lachen met de flater. ‘Zo lekker spontaan, love it’, ‘Hilarisch, ik lig plat van het lachen’, ‘Het bewijs dat K3 ook gewoon 3 meiden zijn’ en ‘Heerlijk, moet kunnen’ zijn maar enkele van de positieve commentaren. Zelfs Kristel Verbeke, hun ex-manager, reageerde enthousiast. ‘That’s my girl’, schreef ze bij de video met een grote smiley erbij.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.