Home Lifestyle ZIEN: K3 toont ‘keidikke’ jurystoel in ‘The Voice Kids’

ZIEN: K3 toont ‘keidikke’ jurystoel in ‘The Voice Kids’

'Gaan we er wel alle drie in passen?'

VTM

De opnames voor het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ gingen van start. Deze keer zijn er geen 3, maar 6 (!) coaches dankzij de komst van de K3-meisjes. Ze hebben dan ook een extra grote draaistoel nodig, en die tonen ze met veel plezier aan jullie.

De allerkleinsten kunnen binnenkort opnieuw de longen uit hun lijf zingen in het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’. Minirappers, -soulzangeresen of -rockers wagen hun kans om ‘wereldbekend’ te worden in België. Ze hebben allemaal maar één vurige wens: dat er minstens één stoel omdraait tijdens hun Blind Audition.

Tussen de typische draaistoelen van ‘The Voice’ staat dit jaar een wel heel vreemd exemplaar. Een jurystoel op steroïden, want hij valt zeker drie keer zo groot uit als de normale gevallen. De reden daarvoor zijn de gloednieuwe coaches voor dit seizoen.

Kermisattractie

Anciens Sean Dhondt en Laura Tesoro krijgen namelijk gezelschap van niet één, maar vier nieuwe gezichten. Naast hen zullen de Nederlandse zanger Gers Pardoel én de meisjes van K3 plaatsnemen. Die laatsten vormen natuurlijk een gezamenlijk ‘front’ en zullen de jonge talenten samen begeleiden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Aangezien ze met z’n drieën zijn en bij voorkeur niet allemaal op elkaars schoot plaatsnemen, zorgde ‘The Voice Kids’ voor een op maat gemaakte stoel voor de K3’tjes. De opnames van het nieuwe seizoen gingen al van start, dus de dames namen voor de allereerste keer plaats in hun XL-draaistoel. ‘Passen we er wel alle drie in?’ vroeg Hanne zich af.

De studio moest alleszins vernieuwd worden om de grote zetel er überhaupt in te krijgen. De meisjes waren enthousiast bij de eerste aanblik van wat een soort kermisattractie lijkt. ‘Oh my god’, ‘Holy moly‘, ‘Hoe cool is dat?’ en ‘Kijk hoe dik’ luidden hun eerste reacties. ‘Dit zit veel ruimer dan ik dacht’, aldus Klaasje. ‘En het zit ook keigoed’, besluit Marthe.

De coaches zijn er duidelijk klaar voor, en wij ook!

Lees ook: