Home Lifestyle Verrassende nieuwe juryleden in nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’

Verrassende nieuwe juryleden in nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’

Anciens Sean Dhondt en Laura Tesoro krijgen goed gezelschap.

Instagram @vtm

In het vierde seizoen van ‘The Voice Kids’ zijn er niet drie, maar zes juryleden. Ex-K3’tje Josje maakt niet alleen plaats voor Gers Pardoel, maar ook voor de drie nieuwe K3’tjes Hanne, Klaasje en Marthe.

Josje Huisman geeft de fakkel door aan niet één, maar vier (!) nieuwe juryleden voor ‘The Voice Kids’ later dit jaar. K3 komt in een pakketje, dus de drie meisjes zullen samen de jonge talenten begeleiden. Ze deden een paar jaar geleden zelf mee aan de talentenjacht ‘K3 zoekt K3’ en weten dus als geen ander hoe zenuwslopend het is om voor een strenge jury en een volledige zaal te staan.

Spannend

Klaasje, Hanne en Marthe zijn alvast super enthousiast. ‘We weten heel goed hoe het is om aan zo’n wedstrijd mee te doen’, aldus de meisjes in Het Laatste Nieuws. ‘Het zal weer een spannend en fantastisch avontuur worden. We zijn er klaar voor, laat die talenten maar komen.’

Inspireren

Naast de meiden van K3 is ook Gers Pardoel een nieuw gezicht bij ‘The Voice Kids’. De Nederlandse zanger zat eerder al in de jury van het Eén-programma ‘Steracteur, sterartiest’ en heeft dus al de nodige ervaring. ‘Sinds mijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ hebben de Vlamingen me omarmd en voel ik me hier echt welkom’, aldus Gers in Het Laatste Nieuws. Gers is heel ambitieus. ‘Ik wil de talenten muzikaal inspireren en ik wil natuurlijk dat mijn team wint!’

Overwinning

Anciens Laura Tesoro en Sean Dhondt krijgen er vier geduchte concurrenten bij. Al laat die laatste dat niet aan zijn hart komen. ‘Het is mijn vierde keer in de draaistoel, dat vraagt om een overwinning‘, zegt Sean in Het Laatste Nieuws. ‘De concurrentie is groter nu er dubbel zoveel coaches zijn, maar ik ga ervoor. Team Sean for the win!’ Dat belooft.

Jonge nachtegalen tussen de 7 en 14 jaar kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het nieuwe seizoen van ‘The Voice Kids’ op vtm.be.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.