https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Joy Anna Thielemans vertrekt op wereldreis na ‘Thuis’

Joy Anna Thielemans vertrekt op wereldreis na ‘Thuis’

Nu ze officieel de cast van 'Thuis' verlaat, kan actrice en socialmediawizard Joy Anna Thielemans (24) eindelijk haar toekomstplannen uit de doeken doen. En daar hoort onder andere een wereldreis bij. 'Niets houdt me hier nog tegen en ik wil zo graag een stukje van de wereld zien', vertelt ze deze week in Story. 

Toen Joy Anna eind augustus bekendmaakte na vijf jaar de successerie 'Thuis' te verlaten, brandde er maar één vraag op onze lippen: wat nu? 

Minder zekerheid, maar meer durf.

'Reizen, de wereld zien. Focussen op een selectie projecten, niet op alles wat op me afkomt. Minder zekerheid, maar meer durf', schreef ze toen in een blogpost

Wereldreis in haar eentje

En die plannen worden nu steeds concreter. 'Ik ben van plan om in mijn eentje een wereldreis te maken. Ik zou heel graag naar Japan, Zuid-Afrika en Mexico reizen. Dat staat al lang op mijn bucketlist', vertelt ze deze week in Story.

Ik ben nog jong en heb geen kinderen. Ik moet het nú doen.

Al ligt er nog geen datum vast. 'Ik weet dat ik het nú moet doen, want ik ben nog jong, heb geen kinderen en ben ook niet getrouwd. Niets houdt me hier nog tegen en ik wil zo graag een stukje van de wereld zien.'

Nu haar einde in ‘Thuis’ steeds dichterbij komt, wil iedereen natuurlijk weten hoe haar personage Jana uit de serie geschreven zal worden, al weet Joy Anna dat zelf niet: ‘Ik heb het scenario al gekregen, maar ik durf het nog niet te lezen. Dat moet volgens mij heel heftig zijn.’ Wij zijn alvast razend nieuwsgierig!

Lees ook: