Home celebs Josje opent binnenkort haar eigen pop-upkledingwinkel MORE

Josje opent binnenkort haar eigen pop-upkledingwinkel MORE

'Ik wil meer variatie, meer kleur en meer keuze aanbieden.'

© photo news

Ze werd onlangs voor de eerste keer mama, schreef een boek, bracht een nieuwe single uit én opent binnenkort haar eigen pop-upkledingwinkel. Josje Huisman (33) vliegt er duidelijk weer helemaal in!

De tijd dat Josje enkel de blonde van K3 was, ligt duidelijk ver achter ons. Ze beviel op Kerstmis vorig jaar van haar allereerste kindje Kamari samen met haar partner Cle. Ze lanceerde afgelopen zomer haar derde solosingle ‘Wat doe je nou’ en ze schreef onlangs een boek over haar zwangerschap. De creatieve duizendpoot heeft duidelijk niet stilgezeten, en ze smijt zich binnenkort in een nieuw project. Ze opent namelijk haar eigen pop-upkledingwinkel.

‘Verrassend, gevarieerd en elke dag anders’

We weten natuurlijk allemaal dat Josje een zwak heeft voor mode. Haar allereerste boek ‘Dresscode Josje’ ging over hoe je best outfits samenstelt en kleren combineert, en ook zelf durft ze voor de dag komen met gewaagde ensembles. Het komt dan ook niet echt als een verrassing dat Josje nu start met haar eigen winkeltje. De pop-up zal MORE heten en opent op woensdag 16 oktober zijn deuren.

Het is nog niet duidelijk of het om een webshop of een fysiek pand gaat ergens in Nederland of België. Haar opzet is wel bekend: ‘Met MORE wil ik meer bieden dan wat je verwacht’, schrijft ze op de website van de winkel. ‘Meer variatie, meer kleur, meer keuze. Wij vrouwen zijn niet eenzijdig, maar verrassend, gevarieerd en elke dag anders. Wat je gisteren mooi vond, is vandaag misschien al minder je ding. Daar wil ik met MORE op inspelen.’

Tickets winnen

Josje kennende zullen het inderdaad geen saaie kledingstukken zijn voor grijze muizen. Ze wil ook dat iedereen haar goesting vindt in de winkel. ‘MORE is toegankelijk voor elke vrouw, op elk moment’, aldus de zangeres. Je kan trouwens tickets winnen voor de exclusieve presale op 16 oktober. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een foto van jezelf trekken voor je kleerkast en die mailen naar de fashionista. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.