Home celebs HOERA: Josje verwelkomt haar allereerste kindje

HOERA: Josje verwelkomt haar allereerste kindje

Een echt kerstkindje!

Heuglijk nieuws ten huize Huisman en Gyimah, want het verliefde stel is vanaf nu met z’n drietjes! Jawel, ex-K3’tje Josje is namelijk bevallen van haar eerste kindje, en dat nieuws deelde ze zonet zelf in een schattige post op Instagram.

‘Hij is er!’ schrijft de trotse Josje onder het kiekje op Instagram waarop we een eerste blik kunnen werpen op haar kersverse zoontje Kamari. De actrice beviel blijkbaar afgelopen dinsdag al van de kleine spruit, maar besloot het nieuws nu pas te delen met haar volgers. Er werd op sociale media dan ook al een tijdje gespeculeerd dat Josje een kerstkindje zou verwachten en die vermoedens zijn dan ook volop ingelost.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Kleine prins’

Toch was het Josje’s vriendje en trotse papa Cle Gyimah die de allereerste foto van hun zoontje de wereld instuurde. Daarop zien we hoe Cle het voetje van zijn kleine prins Kamari vasthoudt. De twee keken dan ook hartstochtelijk uit naar de komst van hun zoontje. Josje postte regelmatig haar bolle buikje op Instagram en genoot met volle teugen van haar zwangerschap. Een moment dat ze dan ook graag intiem beleefde, want het ex K3’tje trok zich terug van de spotlights en besloot geen uitgebreide interviews te geven.

View this post on Instagram

Little prince Kamari 25-12-2018 ?

A post shared by Cle Gyimah | VERYRARE (@cledoingthings) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.