Home celebs De trouwdatum van Kit ‘Jon Snow’ Harington is bekend

De trouwdatum van Kit ‘Jon Snow’ Harington is bekend

De grote dag van de acteur en zijn verloofde Rose Leslie is heel binnenkort.

Photo News

Kit Harington, onze favoriete personage uit ‘Game of Thrones’, is sinds vorig jaar verloofd met zijn vriendin Rose Leslie. Het acteurskoppel stapt volgens de BBC heel binnenkort in het huwelijksbootje.

Kit Harington (30) en Leslie Rose (30) leerden elkaar in 2012 kennen op de set van de immens populaire serie ‘Game of Thrones’. Kit speelde Jon Snow, de bastaardzoon van de koning van het Noorden, en Rose was als wildling eigenlijk de vijand. Toch hadden hun twee personages een tijdje een intieme relatie. Ook naast de set vielen Kit en Rose als een blok voor elkaar. Al hielden ze die relatie zeker vier jaar geheim voor het grote publiek.

Het allereerste ‘Game of Thrones’-huwelijk

Het koppel kocht samen een huis in Engeland, en in september vorig jaar ging Kit op één knie zitten voor zijn vriendin. Ze maakten hun verloving bekend aan de hand van een aankondiging in de krant. Schattig!

‘You know nothing, Jon Snow.’ We horen het Ygritte nog zo zeggen in ‘Game of Thrones’. Wij weten wél iets, meer bepaald hun exacte trouwdatum. En dat is niet meer zo ver weg, een klein maandje om precies te zijn. Op 23 juni is het allereerste ‘Game of Thrones’-huwelijk officieel een feit.

Het huwelijk gaat volgens de BBC door in het noordoosten van Schotland in Aberdeenshire. De ouders van Rose hebben daar een kasteel, het Lickleyhead Castle, met een prachtig domein. Ideaal dus om een groot feest te geven, dat toevallig ook volledig in de ‘GOT’-stijl is.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.