Home celebs ZIEN: Joe Jonas en Sophie Turner zingen de longen uit hun lijf...

ZIEN: Joe Jonas en Sophie Turner zingen de longen uit hun lijf in Amsterdamse karaokebar

Ze waagden zich aan een typisch Nederlands nummer.

© Getty

Samen met je idool in een café belanden? Die droom werd voor enkele Nederlandse fans van Sophie Turner en manlief Joe Jonas werkelijkheid toen het koppel gisteren een karaokebar in Amsterdam binnenwandelde. Wij zijn zó jaloers!

Ook actrice Sophie Turner en zanger Joe Jonas hebben af en toe nood aan een beetje ontspanning, dat blijkt uit een nieuwe video die opdook op Joe’s Instagramaccount. Het ‘Jonas Brothers’-lid toert momenteel met zijn broers door Europa en werd deze week vergezeld door zijn (zwangere?) vrouw. De twee besloten om de Nederlandse hoofdstad te verkennen en belandden uiteindelijk in een kitscherig café/karaokebar.

Cup Of Joe

In het filmpje is te zien (en te horen) hoe het koppel zich in het café De Twee Zwaantjes amuseert met de stamgasten. Meer zelfs: ze waagden zich aan een nummer en niet zomaar eentje. Het koppel koos voor de golden oldie ‘Amsterdam’ van Maggie MacNeal, maar had het toch moeilijk om de tekst mee te zingen. Van ons krijgen ze alleszins wel een staande ovatie voor sfeer en gezelligheid.

De video maakt deel uit van Joe’s ‘Cup Of Joe‘-reeks. Daarin neemt hij zijn fans mee achter de schermen van de Europese tour. Zo maakte hij ook al een ‘Barcelona Cup Of Joe’ en samen met Lewis Capaldi een ‘Berlin Cup Of Joe’. Twee weken geleden stonden de drie broers nog op het podium van de Lotto Arena en gisteren zongen ze voor de eerste keer in tien jaar nog eens de pannen van het dak in Nederland. Of Sophie ook in ons land een tussenstop maakte, is niet helemaal duidelijk. Morgen spelen Joe, Nick en Kevin nog in Parijs, daarna vertrekken ze weer naar Amerika voor hun tournee in Los Angeles.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.