Home celebs Joaquin Phoenix en Rooney Mara verwelkomden hun allereerste kindje

Joaquin Phoenix en Rooney Mara verwelkomden hun allereerste kindje

De kersverse ouders gaven een heel betekenisvolle naam aan hun kleine spruit.

joaquin phoenix rooney mara
© getty

Joaquin Phoenix (45) en Rooney Mara (35) verwelkomden hun allereerste kindje samen. De kersverse ouders gaven een heel betekenisvolle naam aan hun kleine spruit.

Joaquin Phoenix, bekend van ‘Joker‘, en Rooney Mara, bekend van ‘The Girl with the Dragon Tattoo‘, bevestigden nooit officieel dat ze samen in blijde verwachting waren van hun allereerste kindje. Ze houden hun privéleven graag uit de schijnwerpers, maar de foto’s die van Rooney online verschenen, logen er niet om. Ze kon haar bolle babybuikje niet meer wegsteken. De kleine spruit kwam vorige maand al ter wereld, maar het goede nieuws raakte nu pas bekend. Het was regisseur Viktor Kossakovsky die zijn mond voorbij praatte op het filmfestival in Zürich waar hij zijn nieuw film ‘Gunda‘ voorstelde waar Joaquin de producer van is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bijzondere naam

‘Hij heeft net een zoontje gekregen, een prachtig jongetje genaamd River’, aldus Viktor. Daarmee verklapte de man ook de bijzondere naam van het baby’tje. River is namelijk de naam van Joaquins overleden broer. De twee broers hadden een superhechte band. ‘In elke film die ik maak, zit er een virtuele connectie met River’, vertelde Joaquin eerder dit jaar in een interview met CBS News. River was net als zijn jongere broer acteur, maar hij stierf in 1993 op 23-jarige leeftijd aan een overdosis.

Het celebkoppel leerde elkaar zeven jaar geleden kennen op de filmset van ‘Her‘. In 2016 begonnen ze te daten, vorig jaar vroeg Joaquin Rooney ten huwelijk en nu breidden ze hun gezinnetje dus uit met een zoontje.

Lees ook: