Home celebs ‘Gossip Girl’-actrice Jessica Szohr is zwanger van haar eerste kindje

‘Gossip Girl’-actrice Jessica Szohr is zwanger van haar eerste kindje

Ook haar ex-collega's Leighton Meester en Penn Badgley deden onlangs aan gezinsuitbreiding.

Jessica Szohr
© Getty

Het lijkt wel alsof er een heuse babyboom aan de gang is bij de voormalige cast van ‘Gossip Girl’. Zo is Leighton Meester (Blair) onlangs voor de tweede keer mama geworden en ook Penn Badgley (Dan) is nog maar net voor de eerste keer vader geworden. En nu blijkt ook dat Jessica Szohr (Vanessa) zwanger is van haar eerste kindje. De actrice kondigde namelijk zelf aan op Instagram dat ze in verwachting is.

Jessica Szohr (35) die in ‘Gossip Girl’ de rol van Vanessa Abrams speelde, is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte de actrice zelf bekend via een prachtige zwart-witfoto op Instagram. ‘Vol vreugde’ staat er te lezen in het onderschrift en dat is ook exact wat Jessica uitstraalt op de foto.

View this post on Instagram

Full of joy!

A post shared by Jessica Szohr (@jessicaszohr) on

Het is het eerste kindje voor Jessica en haar partner en professionele hockeyspeler Brad Richardson. De twee zouden een koppel vormen sinds februari 2019 en maakten hun relatie officieel toen ze een foto van hun tweetjes deelden vanop het Stagecoach Musical Festival.

Jessica en Brad zijn trouwens niet de enigen die vol vreugde zijn. De actrice kreeg onder haar foto alvast heel wat felicitaties en gelukwensen. Zo wenste ‘Twilight’-actrice Ashley Greene haar een dikke proficiat en ‘The Vampire Diaries’-actrice Nina Dobrev schreef dan weer: ‘Ik ben zo zo blij voor jou’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.