https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Emma Stone zou in het geheim getrouwd zijn

Emma Stone zou in het geheim getrouwd zijn

emma stone getrouwd
© Getty

Emma Stone (31) zou in het geheim getrouwd zijn met haar verloofde Dave McCary. Normaal gezien zouden de twee al in maart in het huwelijksbootje stappen, maar omwille van de coronapandemie moest het koppel hun trouwfeest noodgedwongen uitstellen. Al lijkt het erop dat Emma en Dave niet langer konden wachten, want verschillende bronnen beweren nu dat ze elkaar stiekem het jawoord gegeven hebben.

Emma Stone en Dave McCary (35) leerden elkaar kennen in 2016 tijdens een aflevering van Saturday Night Live. De twee zouden officieel een koppel vormen sinds 2017 en vorig jaar in december vroeg Dave de actrice ten huwelijk. Normaal gezien houden de twee hun relatie bewust uit de spotlights, maar het nieuws van hun verloving maakten ze destijds wel bekend via sociale media.

Simpele gouden trouwring

Normaal gezien was het koppel van plan om in maart in het huwelijksbootje te stappen, maar daar dacht de coronacrisis helaas anders over. Toch lijkt het erop dat de twee geen zin hadden om hun huwelijk uit te stellen. Als gevolg zouden Emma Stone en haar verloofde dan maar stiekem getrouwd zijn. In mei werd Emma Stone al gespot met een simpele gouden trouwring rond haar vinger toen ze te zien was in een YouTube-video samen met Reese Witherspoon.

View this post on Instagram

?

A post shared by @ davemccary on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu werden zowel Emma als Dave met een gouden trouwring gespot. Het nieuws van hun jawoord werd ook bevestigd door een bron. Zelf reageerde het koppel nog niet op het nieuws en ook hun woordvoerders houden de lippen voorlopig stijf op elkaar.

Lees ook: