https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Chrissy Teigen verklapt per ongeluk het geslacht van haar baby’tje

Chrissy Teigen verklapt per ongeluk het geslacht van haar baby’tje

Haar reactie is hilarisch!

chrissy teigen
© getty

Sommigen houden een fancy gender reveal party, terwijl anderen helemaal per ongeluk het geslacht van hun kleine spruit verklappen op sociale media. Chrissy Teigen behoort tot deze laatste categorie. Oeps!

We houden van Chrissy Teigen (34). Ze is doodeerlijk op haar sociale media en ze voelt zich niet te goed om ook haar blunders met haar fans te delen. Haar allerlaatste flater was er geen kleintje, want tijdens een video op haar Instagram Stories verklapte ze helemaal per ongeluk het geslacht van haar baby. Het model is momenteel zwanger van haar derde kindje. Ze heeft samen met haar man John Legend al een dochtertje Luna van vier en een zoontje Miles van twee.

In shock

‘De baby is heel gezond’, zegt Chrissy heel neutraal in het begin. ‘Hij is echt groot’, gaat ze daarna verder waarna ze helemaal in shock haar hand voor haar mond sloeg. ‘Hij’, dus haar gezinnetje wordt binnenkort uitgebreid met een jongetje. ‘Ik ben zo stom’, lachte de celeb. Ze knipte dat deeltje uit de video en plaatste het dan maar in haar feed zodat iedereen weet dat Luna en Miles er een broertje bijkrijgen. In het onderschrift bevestigde ze het goede nieuws nog eens met een blauw hartje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De zwangerschap van Chrissy loopt momenteel helaas niet zo vlotjes. Daar gingen de Instagram Stories ook over.  ‘Met de baby en mij gaat alles goed, maar mijn placenta is heel zwak‘, vertelt de celeb. Ze moet nu een paar weken verplicht in bed blijven en zo weinig mogelijk bewegen.

Lees ook: