Home celebs Mandy Moore (36) is zwanger van haar allereerste kindje

Mandy Moore (36) is zwanger van haar allereerste kindje

De actrice/zangeres verklapt zelfs al het geslacht van de kleine spruit.

mandy moore
© getty

Mandy Moore maakte op Instagram bekend dat ze in blijde verwachting is van haar allereerste kleine spruit. De actrice/zangeres is uitgerekend voor begin 2021 én ze verklapte ook al het geslacht van de baby.

Mandy Moore en haar man Taylor Goldsmith (35) hebben keimooie vooruitzichten voor 2021. Het koppel zal in het voorjaar immers hun eerste kindje samen verwelkomen. Ze stapten in november 2018 in het huwelijksbootje, Mandy droeg toen trouwens een prachtige roze (!) trouwjurk, nadat ze vijf jaar samen waren. Nu was het duidelijk tijd voor de volgende belangrijke stap in hun relatie.

Bolly babybuikje

De actrice/zangeres maakte het goede nieuws bekend met een aantal schattige zwart-witfoto’s op Instagram. Daarop zie je niet enkel haar stralende glimlach, maar ook haar bolly babybuikje. In het bijhorende onderschrift verklapte ze trouwens al het geslacht van het kindje: ‘Baby Boy Goldsmith coming early 2021’. Het wordt dus een jongetje!

View this post on Instagram

Baby Boy Goldsmith coming early 2021 ?

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mandy speelt mee in de populaire serie ‘This Is Us’. De dramareeks gaat over een koppel (gespeeld door Mandy en Milo Ventimiglia) dat een drieling krijgt, maar één van de kindjes verliest tijdens de geboorte. Ze besluiten een zwart jongetje te adopteren dat op datzelfde moment als vondeling in het ziekenhuis wordt binnengebracht. Op CAZ 2 kan je het tweede seizoen zien. De opnames van het vijfde seizoen gaan momenteel ondanks corona en haar zwangerschap gewoon door. Regisseur Dan Fogelman postte deze grappige en ‘coronaproof’ foto vanop de set op Twitter. Op dit kiekje zie je haar prachtige babybuikje nog beter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: