Home celebs Bewijst deze Instagrampost dat alles opnieuw snor zit tussen Dries Mertens en...

Bewijst deze Instagrampost dat alles opnieuw snor zit tussen Dries Mertens en zijn Kat Kerkhofs?

Smelt!

Er is al heel wat neergepend over het liefdesleven van Rode Duivel Dries Mertens en zijn vrouw Kat Kerkhofs. Maar we weten nog altijd niet hoe de vork precies aan de steel zit. Tot nu, want Dries zwierde net een superschattig filmpje op Instagram.

Voetballer Dries Mertens stapte in 2015 in het huwelijksbootje met zijn jeugdliefde Kat Kerkhofs. Het werd een sprookjeshuwelijk, maar vorig jaar leek daar een einde aan te komen. Want de hartjes die Dries na elk doelpunt – speciaal voor zijn vrouw – maakte, verdwenen stilaan van het voetbalveld en de twee werden nog nauwelijks samen gespot.

Hierdoor ging de bal natuurlijk aan het rollen en tijdens een gesprek met James Cooke gaf Kat in oktober 2017 toe dat hun relatie in een dipje zat. De twee spraken nadien nog een paar keer af, maar nu lijkt het erop dat de plooien definitief zijn gladgestreken.

Liefdevolle boodschap

Als we Instagram mogen geloven, is alles namelijk opnieuw koek en ei tussen Dries en Kat. De Rode Duivel postte een romantische video op zijn pagina, maar de tekst en de shout out naar Kat doen ons pas echt smelten. ‘Een soulmate is als een beste vriend, maar dan net iets meer. Het is de persoon die je het beste kent.’

Een soulmate is iemand van wie je altijd zal blijven houden.

@katkerkhofs

A post shared by Dries Mertens (@driesmertens) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.