Home celebs VIDEO: Kat Kerkhofs praat voor de eerste keer over haar relatie met...

VIDEO: Kat Kerkhofs praat voor de eerste keer over haar relatie met Dries Mertens

Kat Kerkhofs
© VIER

Gisteravond dook Kat Kerkhofs onder de lakens met James Cooke. Na een korte lachbui sloeg de sfeer om en vroeg James naar Kats breuk met voetbalheld Dries Mertens. ‘Wij hebben dat eigenlijk nooit toegegeven in de pers’, vertelde de blondine.

De bedgeheimenreeks van James Cooke is ondertussen al een echte vaste waarde geworden in ‘Gert Late Night‘. Na het programma plaats James altijd een GoPro boven het bed van een bekende bootgast en op deze manier probeert het VIER-gezicht een aantal geheimen te ontdekken. Gisteren was het de beurt aan Kat Kerkhofs.

Trouble in paradise

Heel Vlaanderen vraagt zich natuurlijk af hoe het met haar huwelijk is gesteld. Kat stapte namelijk in 2015 in het huwelijksbootje met haar jeugdliefde Dries Mertens. De twee hadden echt een sprookjeshuwelijk, maar na twee jaar belandden ze in een dipje. ‘Ik wist dat niet van mezelf, maar dat trouwen is zo belangrijk voor mij. Je hebt die beloftes wel gemaakt, hé’, vertelde Kat openhartig. Hoe de vork nu precies aan de steel zit, is nog niet duidelijk.

Seksbeest

Daarna vroeg James op de man af of Kat een seksbeest is. En daar antwoordde Kat met de nodige zelfzekerheid het volgende op.

A lady in the street, but a freak in the bed.

Zalig! En er werden nog meer geheimen uit de doeken gedaan. Wist je bijvoorbeeld al dat Kat ooit aan zich heeft laten sleutelen? ‘Ik heb een borstverkleining gedaan. Dat was een dubbele E-cup.’

Kat en James eindigden hun gezellige babbel met een serieus gesprek over de dood van Kats papa. ‘Ineens riep mijn mama heel hysterisch dat papa dood is. Dat was echt heel raar.’


‘Gert Late Night’ is van maandag tot donderdag om 22u15 te zien op VIER.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.