Home celebs ZIEN: fans heffen het glas in videoclip ‘Mooi Zo’ van Ilsen &...

ZIEN: fans heffen het glas in videoclip ‘Mooi Zo’ van Ilsen & Verhulst

Natuurlijk zien we ook Gert Verhulst, James Cooke en Jan Smit toosten op het leven.

Ilsen & Verhulst
© Mostiko Records

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst vormen al enige tijd het succesvolle dj-duo Ilsen & Verhulst. Ze gingen nu een stapje verder en brachten ook een eigen single ‘Mooi Zo’ uit. Gert Verhulst, James Cooke en Jan Smit mochten de zang op zich nemen. Dit weekend kwam de bijhorende videoclip uit en daarin staan hun fans centraal.

Weet je nog die mooie tijd waar je de beentjes losgooide op een zonovergoten weide met een pintje in de hand? De festivals komen gelukkig stilaan terug en ‘Mooi Zo’ zal je daar zeker door de boxen horen knallen. Bij een vette schijf hoort natuurlijk een coole videoclip en daarvoor deden Kobe Ilsen en Viktor Verhulst beroep op jou! Ze vroegen aan hun fans om filmpjes in te sturen waarin ze samen met vrienden, familie of collega’s toosten met een glas.

Toog in plaats van draaitafel

Het resultaat daarvan kan je sinds afgelopen weekend bewonderen, want de muziekvideo van ‘Mooi Zo’ van Ilsen & Verhulst is er. De dj’s ruilden hun draaitafel even in voor een cafétoog en aan de bar zitten de zangers van dienst Gert Verhulst en James Cooke. Ook Nederlander Jan Smit komt even later de kroeg ingewandeld en zo is het vijftal voltallig.

Daartussen zien we beelden van in de studio tijdens de opnames van het nummer en last but not least: verschillende Vlamingen die zoals gevraagd het glas heffen. Op de vriendschap, op het einde van de pandemie, op de lente die er eindelijk is, op het leven tout court! We zien ook enkele bekende koppen de revue passeren waaronder ‘Blind Gekocht’-expert Bart Appeltans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: