https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Ella Leyers doet hilarische imitatie van ‘Blind Gekocht’-expert Bart Appeltans

Ella Leyers doet hilarische imitatie van ‘Blind Gekocht’-expert Bart Appeltans

Het is zo goed dat sommigen zelfs niet geloven dat dit Ella is.

ella leyers bart appeltans
© Play4

Ella Leyers (32) blijft de onvervalste queen van de imitaties. Dit keer neemt ze ‘Blind Gekocht’-expert en interieurarchitect Bart Appeltans onder handen. Hi-la-risch!

Je kan elke woensdag kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Blind Gekocht‘ op Play4. Daarin leggen enkele koppels hun lot én zuurverdiende spaarcenten in de handen van het topduo Béa en Bart. Makelaar Béa koopt een geschikte woning, zonder dat de koppels de woonst ook maar één keer hebben gezien, en dan is het aan interieurarchitect Bart Appeltans om dit om te toveren tot een droomhuis. Voor de renovaties vloeien er bij de koppels veel traantjes en hier en daar is er wat gevloek. Maar gelukkig vallen de monden erna meestal open van verbazing en vloeien er opnieuw veel traantjes, maar dit keer van geluk!

Spraakberichtje

Bart is dan ook een echte tovenaar en hij kreeg dankzij het programma heel wat naamsbekendheid. Toch zeggen ze in de volksmond dat je het pas écht gemaakt hebt als ze je imiteren, en zoals de Franse Eurosongkandidate Barbara Pravi zou zingen: voilà! Ella Leyers, de queen van de imitaties, zette namelijk haar beste beentje – of beter gezegd: stemmetje voor –  en postte een hilarische imitatie van Bart Appeltans op haar Instagrampagina.

We weten door ‘Tegen de Sterren op’ dat Ella Leyers dankzij kostuums en maquillage ook keigoed in de huid van de personen kan kruipen die ze nadoet, maar dit keer is het helaas zonder beeld. Het gaat om een spraakberichtje dat Ella met haar smartphone begin mei doorstuurde naar een van haar familieleden of vrienden. Blijkbaar viel dit bij de ontvanger heel goed in de smaak, want de actrice besloot om het fragment nu ook openbaar te delen.

Het sappige Limburgse accent en de ietwat nasale klank, Ella doet het moeiteloos na. Heel wat bekende en onbekende Vlamingen reageerden al op het filmpje en zijn helemaal fan van deze imitatie. Het is zo goed, dat sommigen zelfs niet geloven dat dit Ella is! Bart zelf gaf nog geen reactie, maar we zijn er vrij zeker van dat hij hier hartelijk om zal kunnen lachen.

Lees ook: