Home celebs Hayden Panettiere in therapie voor postnatale depressie

Hayden Panettiere in therapie voor postnatale depressie

Wij wensen haar veel sterkte toe

Reporters
Heroes-actrice Hayden Panettiere maakte er geen geheim van dat ze na de geboorte van haar dochtertje Kaya in een serieuze dip terechtkwam. Nu heeft haar management meegedeeld dat ze opgenomen werd om die postnatale depressie te bestrijden.

Hayden en haar verloofde, de Oekraïense bokser Vladimir Klitschko, verwelkomden eind 2014 hun eerste kindje, Kaya. De Nashville-actrice heeft sindsdien meermaals openlijk gepraat over haar postnatale depressie, om het stigma rond het veelvoorkomende probleem uit de wereld te helpen. In een talkshow zei ze: 'Veel mensen wimpelen het af door te zeggen dat het niet bestaat en het de hormonen zijn die opspelen. Het is heel pijnlijk en compleet oncontroleerbaar. Er moet echt over gepraat worden. Vrouwen moeten weten dat ze niet alleen zijn, en dat het echt wel over gaat.' Wij zijn het helemaal met Hayden eens en wensen haar veel succes met het genezingsproces.

Hayden Panettiere

Postnatale depressies komen vaker voor dan je denkt, maar dragen nog steeds een stigma. Een tijdje geleden deelden we de getuigenis van de 32-jarige Johan, wiens vriendin ook worstelt met een postnatale depressie. Ook de quarterlifecrisis komt meer en meer voor: de vriend van Tinne kwam in een diepe put terecht. De tatoeage van dit meisje stuurt een krachtige boodschap over de stigmatisering van depressies uit.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.