Home celebs George Clooney belandt in ziekenhuis na verkeersongeluk

George Clooney belandt in ziekenhuis na verkeersongeluk

De acteur knalde met zijn scooter tegen een auto in Italië.

Photo News

George Clooney zit momenteel in Sardinië voor de opnames van zijn nieuwste serie ‘Catch 22’. De Amerikaanse acteur was op weg naar de set met zijn scooter toen hij tegen een andere auto botste.

George Clooney (57) speelt mee in de nieuwe serie ‘Catch 22’. De zesdelige miniserie wordt opgenomen in Sardinië in Italië. Om dicht bij zijn familie te zijn tijdens de opnames liet hij zijn vrouw Amal, hun tweeling en allebei hun ouders eind juni overvliegen naar het eiland.

George was onderweg naar de set met zijn scooter, de ideale manier om je op zo’n eiland te verplaatsen, toen hij op een auto klapte. George vloog van zijn brommer en kwam onzacht in aanraking met het asfalt. De bestuurder van de auto bleef bij hem tot de ziekenwagen ter plaatse was en de acteur zo snel mogelijk naar een ziekenhuis in de buurt bracht.

Harde klap

Op de spoedafdeling bleek gelukkig dat de steracteur geen zware verwondingen opliep. Hij heeft een klein trauma aan zijn bekken en wat kneuzingen en blauwe plekken op zijn arm en knie. Hij mocht dan ook enkele uurtjes na het verkeersongeval het hospitaal verlaten, samen met zijn vrouw Amal. De lokale krant Nuova Sardegna postte een foto online van net na het ongeluk. De ruit van de auto is links duidelijk gebarsten door de harde klap.

George mag zichzelf gelukkig prijzen dat hij er slechts met lichte verwondingen vanaf kwam. Een arts zal hem wel nog de komende twintig dagen opvolgen. Door het accident zal het filmen van de serie een aantal dagen stopgezet worden.

De serie ‘Catch 22’ speelt zich af in Italië en gaat over een militair tijdens de Tweede Wereldoorlog. George produceert, regisseert en speelt zelf mee in de serie.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.