Home celebs Dit zijn onze 5 favoriete momenten uit Taylor Swifts videoclip ‘End Game’

Dit zijn onze 5 favoriete momenten uit Taylor Swifts videoclip ‘End Game’

Kattenliefhebbers weten hem waarschijnlijk ook te appreciëren.

Taylor Swift
YouTube: TaylorSwiftVEVO

Gisteren had Taylor Swift al een preview van haar videoclip ‘End Game’ op haar Instagramaccount gepost, en vandaag heeft de zangeres de hele muziekvideo online gezwierd. Bij ons staat de clip al de hele ochtend on repeat. We hebben meteen ook onze favoriete momenten op een rijtje gezet. Hier komen ze!

1. Taylor heeft serieus aan haar dansmoves gewerkt

Wie Taylor al langer volgt, weet dat haar dansbewegingen vroeger een beetje houterig (sorry, Tay!) waren. Nu heeft de ‘End Game’-zangeres duidelijk geoefend, want in haar videoclip waren haar moves volledig on point.

2. Ze is nog altijd een crazy cat lady

Vroeger kon je regelmatig foto’s van haar twee katten op haar Instagramaccount zien, maar ondertussen moeten we Olivia en Meredith al een tijdje missen. Nu is de oude Taylor nog niet helemaal dood – zoals ze zelf zingt in ‘Look What You Made Me Do’ – want in haar laatste videoclip duikt er plots een poezelig vriendje op.

3. Haar vriendschap met Ed Sheeran

Taylor Swift en Ed Sheeran zijn al jaren beste vrienden, en dat merk je heel goed in de videoclip van ‘End Game’. De Britse zanger zingt niet alleen mee in het nummer: samen met rapper Future is hij ook in de muziekvideo te zien. Cute!

4. Verborgen elementen

In haar vorige muziekvideo’s heeft Taylor steeds een aantal verborgen elementen verwerkt. Denk maar aan de clip voor ‘Look What You Made Me Do’, waarin de naam Nils Sjöberg (haar pseudoniem voor haar song met ex-vriend Calvin Harris) op een grafsteen stond. Ook in ‘End Game’ kan je een aantal referenties terugvinden. Zo zit de zangeres op een gegeven moment een spelletje snake – een verwijzing naar het hele drama met Kanye West – te spelen.

5. Haar felblauwe faux fur-jas

Bij Flair hebben we natuurlijk een zwak voor mode, dus konden we niet anders dan Taylor Swifts outfits onder de loep nemen. Onze favoriet? De felblauwe nepbontjas die de blondine aan het einde van de clip draagt. Een stuk dat zowel dit als volgend seizoen niet in je kast mag ontbreken!

Bekijk hieronder de volledige videoclip:


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.