Home celebs ZIEN: Taylor Swift post sneak peek van haar videoclip ‘End Game’

ZIEN: Taylor Swift post sneak peek van haar videoclip ‘End Game’

BFF Ed Sheeran mocht uiteraard niet ontbreken in de clip.

Taylor Swift
Photonews

Taylor Swifts album ‘Reputation’ is nu al een tijdje uit, en een van onze favoriete nummers is zonder twijfel ‘End Game’. Vandaag heeft de zangeres een sneak peek van de videoclip op haar Instagramaccount gepost, en wij zijn erg benieuwd naar het volledige resultaat. Aftellen maar!

In ‘End Game’ zingt Taylor Swift samen met haar beste vriend Ed Sheeran en rapper Future. Beide heren duiken ook op in de videoclip, maar als we de geruchten mogen geloven, krijgen we nóg een bekende gast te zien in de clip. Zo zou haar frenemy Katy Perry haar opwachting maken. De twee hebben al enkele jaren ruzie, maar Katy zou in juni een poging ondernomen hebben om het bij te leggen. Benieuwd of dat gelukt is!

Tonight at midnight eastern. #EndGameMusicVideo @future @teddysphotos

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

De preview op haar Instagramaccount duurt slechts twintig seconden, maar gelukkig kunnen we vanaf middernacht (Amerikaanse tijd) het volledige resultaat zien. De opnames hebben onder andere plaatsgevonden in Miami, Tokio en Londen. Zo zie je de blondine onder andere feesten op een jacht, naar het vuurwerk kijken op het strand en verkent ze de straten van de Japanse wereldstad. Mogen wij de volgende keer mee, pretty please?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.