Home celebs Fabrizio over drugsverslaving: ‘Ik zat mentaal, fysiek en financieel aan de grond’

Fabrizio over drugsverslaving: ‘Ik zat mentaal, fysiek en financieel aan de grond’

Wat er toen gebeurd is, motiveert de 'Dancing with the Stars'-deelnemer om nu alles goed te doen.

Op dit moment gaat het Fabrizio Tzinaridis (26) voor de wind, maar ooit ging hij door een diep dal. De eigenaar van binnenkort twee tattooshops vertelt in Story dat hij op zijn negentiende verslaafd was aan drugs en door zijn jongste broer uit de put getrokken moest worden.

Bij de stoere jongens horen

Fabrizio vertelt openlijk over de moeilijke periode waar hij jaren geleden dankzij de hulp van zijn jongste broer Stefano (25) door kwam. Op zijn zeventiende begon de ‘Temptation’-verleider foute gewoontes te creëren om bij de stoere jongens te horen. Toen hij 19 jaar was, was de situatie volgens de Limburger ‘echt dramatisch’. Hij gebruikte vijf maanden lang elke dag drugs, zo veel dat hij zich nu zelfs niet meer alles herinnert. ‘Ik weet wel nog goed dat ik op een bepaald moment fysiek, mentaal en financieel aan de grond zat’, vertelt Fabrizio.

Het was Stefano (naast Fabrizio op de foto, red.), de jongste van vier broers, die zag hoe Fabrizio van een brave jongen met goede cijfers veranderde in een graatmagere kerel zonder doel in het leven, en besloot in te grijpen. Hij leende Fabrizio geld, maar hield zijn verslaving geheim voor de rest van de familie. ‘Zonder Stefano zag mijn leven er nu heel anders uit’, beseft hij. ‘Als hij mij toen geen geld had gegeven, had ik zware problemen gekregen met bepaalde personen en was het helemaal anders afgelopen.’

View this post on Instagram

Family ♥️ #blijekop #wedding #famselfie

A post shared by Fabrizio Tzinaridis (@fabrizio_tzinaridis) on

Donkere periode als motivatie

Op een bepaald moment breekt Fabrizio, belt zijn papa en vertelt wat er met hem gaande is. ‘Hij is mij toen meteen komen halen, zag dat ik er compleet onderdoor zat, maar stelde toch geen vragen’, zegt Fabrizio.’Hij gaf me alleen een knuffel en zei: “Doe dit nooit meer!”.’ Zijn pa regelde een sollicitatiegesprek bij een metaalfabriek voor z’n zoon en met het geld dat hij daar verdiende, opende Fabrizio zijn eerste tattooshop. Het vervolg kennen we ongeveer.

Nu, zoveel jaren later, gebruikt Fabrizio die donkere periode als motivatie. ‘Ik heb drie jaar van mijn leven weggegooid’, zegt hij. ‘Wat er gebeurd is, motiveert me om nu alles goed te doen. Misschien dat ik daarom zo gedreven en ambitieus ben. In “Dancing with the Stars” neem ik geen genoegen met de laatste plek’, lacht de Limburger.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.