Home celebs Pommeline: ‘In het inleidingsfilmpje van Fabrizio in “Dancing with the Stars” leek...

Pommeline: ‘In het inleidingsfilmpje van Fabrizio in “Dancing with the Stars” leek ik zó jaloers’

Volgens Pommeline ging het gewoon over slechte timing en is ze gezond jaloers.

Pommeline Fabrizio
© VIER

Pommeline zag haar verloofde Fabrizio vorige week in de eerste aflevering van ‘Dancing with the Stars’ een vurige paso doble dansen met zijn partner Margot. In het introfilmpje dat voor de dans getoond werd, zagen we een nukkige Pom kijken naar een repetitie van de twee. Jaloers? ‘Gezond jaloers’, zegt ze in Dag Allemaal.

Slecht moment

‘Dancing with the Stars’-kijkers konden vrijdagavond maar één conclusie trekken na het inleidingsfilmpje van Fabrizio: zijn vriendin Pommeline had er geen vrede mee dat een andere vrouw zo aan haar man moest zitten. De ‘Temptation’-verleidster zei amper een woord tegen haar vriend toen zij naar z’n repetitie kwam kijken, en haar blik sprak boekdelen.

Na de opnames van de eerste aflevering vertelde Pom aan Dag Allemaal dat het voor haar ook raar was om die video te zien. ‘Dat filmpje was net opgenomen in een periode dat ik mij heel slecht voelde, waardoor ik heel jaloers lijk en ik Fabrizio zijn deelname niet gun. Maar ik had nood aan mijn vriend en Fabrizio was toen net heel vaak weg om te repeteren’, verklaart ze. Volgens Pommeline is ze gewoon ‘gezond jaloers‘. Ze vindt het raar om haar vriend met een andere vrouw te zien dansen, maar ze gunt het hem wel. ‘Ik wil dan ook niet als een ziekelijk jaloers mens overkomen’, voegt ze toe.

Tanden bijten

Wanneer ze haar vriend dan wel voor zichzelf heeft, is Fabri – zoals Pom hem noemt – volgens Pommeline niet echt te genieten. Door al het trainen zit ze vaak uren op hem te wachten thuis. Wanneer Fabrizio dan kapot thuiskomt, is hij kortaf. ‘Ik merk dat hij keiveel stress heeft’, zegt ze daarover. ‘Dan wordt hij snel geïrriteerd en opgejaagd. Ook al bedoelt hij het niet zo, voor mij is dat heel frustrerend.’

Hoewel ze heel erg gehecht is aan hem, lukt het Pommeline nu naar eigen zeggen al beter om Fabrizio een beetje los te laten. Ze hoopt dan ook oprecht dat haar verloofde ver zal komen in de wedstrijd, dus oefent ze af en toe samen met hem zijn danspasjes in de keuken.

Meer ‘Dancing with the Stars’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.