Home celebs Eva Daeleman schrijft nieuw inspirerend boek

Eva Daeleman schrijft nieuw inspirerend boek

'Omdat het kan' gaat over het nieuwe leven waarvoor de ex-radiopresentatrice koos.

Instagram @evadaeleman

Eva Daeleman (28) brengt dit najaar haar derde boek uit. ‘Omdat het kan’ gaat over hoe de ex-radiopresentatrice haar leven volledig omgooide en ervoor koos om andere wegen te bewandelen, nieuwe dingen te ontdekken en vooral meer te genieten.

Eva Daeleman schreef in het verleden al twee boeken. Haar eerste werk ‘Factor 25’ ging over haar quarterlifecrisis en in haar tweede boek ‘Het jaar van de Hond’ bundelde ze tal van leuke korte verhalen over haar burn-out en dat het oké is als het even niet meer gaat.

Nu stelt ze trots haar derde boek ‘Omdat het kan’ voor. Ook dit keer is het een inspirerend boek. Ze vertelt hoe ze eind vorig jaar voor een nieuw leven koos en wil aan haar lezers de goede raad meegeven dat je in het leven vooral moet doen wat je wil en graag doet, en zeker niet wat je moet doen. De korte inhoud van het boek klinkt veelbelovend. ‘Over blote voeten op het strand, eten wat goed voor je is. Over yoga, tattoos en body positivity.’

Eva probeert een leven te leiden los van wat anderen van haar verwachten. Zo stopte ze eind vorig jaar met radio maken op MNM en concentreert ze zich volledig op haar eigen yogastudio. Ze lanceerde haar nieuwe boek op haar Instagrampagina met een foto van de cover. ‘Tadaaaa, alweer een boek gevuld’, schreef Eva bij het beeld. ‘Champagne en een ventilator om het te vieren.’

Het boek kost 21,99 euro en ligt dit najaar, vanaf 18 september in de winkels. Je kan wel nu al je exemplaar reserveren bij Bol.com, Bookspot.be of Standaard Boekhandel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.