Home celebs HUH?! Emma Stone zou in het geniep getrouwd zijn met haar soulmate...

HUH?! Emma Stone zou in het geniep getrouwd zijn met haar soulmate Dave

De actrice werd met een gouden ring rond haar ringvinger gespot.

© Getty

Een klein half jaar geleden bracht actrice Emma Stone (31) heugelijk nieuws, want haar soulmate Dave McCary (34) ging in december voor haar op de knieën. Het koppel zou in maart in het huwelijksbootje stappen, maar moest the big day door het coronavirus uitstellen. Vreemd genoeg werd de actrice nu met een trouwring rond haar vinger gespot…

Dat celebs nergens veilig zijn voor paparazzi hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen. Dat ze ook door hun fans nauwlettend in de gaten worden gehouden al evenmin. Wat we dan weer niet zagen aankomen, is dat ‘La La La Land’-actrice Emma Stone in het geheim in het huwelijksbootje zou stappen. Toch verrast ze nu de paparazzi en al die trouwe fans – en dus ook ons – met een schitterende gouden ring rond haar linkerringvinger.

‘Well for Boys’

En veel moeite om de ring te verbergen, deed Stone niet. Tijdens een interview met actrice Reese Whiterspoon brengt ze ‘m meermaals (onbewust?) goed in beeld. Vreemd, want het koppel kondigde in maart aan dat ze hun huwelijk, dat oorspronkelijk in Los Angeles zou doorgaan, zouden uitstellen. Of Emma en Dave toch in alle geniep al hun geloften aflegden, is nog niet helemaal duidelijk, maar hun woordvoerder ontkent het nieuws alleszins nog niet. En zoals we allemaal weten: zwijgen is toestemmen!

In december liet het koppel via het Instagramaccount van Dave – Emma heeft geen Instagram –  weten dat ze verloofd waren. Dat deden ze met een foto van de prachtige verlovingsring die Emma toen rond haar vinger droeg. De twee ontmoetten elkaar eind 2016, toen Dave haar regisseerde in de ‘SNL‘-sketch ‘Wells for Boys‘. De vonk sloeg pas echt over in het najaar van 2017. Of het koppel nu officieel als man en vrouw door het leven gaat, is nog niet helemaal duidelijk. Wanneer hun trouwfeest wel kan doorgaan, hebben ze ook nog niet meegedeeld.

View this post on Instagram

?

A post shared by @ davemccary on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.