Home celebs Cara Delevingne en Ashley Benson zijn na 2 jaar daten uit elkaar

Cara Delevingne en Ashley Benson zijn na 2 jaar daten uit elkaar

Vermoedelijk zouden de twee al uit elkaar zijn sinds begin april.

Cara Delevingne en Ashley Benson
© Getty

Niet zo’n goed nieuws voor fans van Cara Delevingne (27) en Ashley Benson (30). Na een relatie van twee jaar hebben ze namelijk besloten om hun punt te zetten achter hun relatie. Vermoedelijk zouden de twee al uit elkaar zijn sinds begin april.

In het begin van de quarantaine leek alles nog goed te gaan tussen Cara Delevingne en Ashley Benson. Zo brachten ze de lockdown samen door, want in maart doken ze nog op in elkaars filmpjes op TikTok. Het nieuws van hun plotse break-up komt voor heel wat mensen dan ook als een verrassing. Al zouden de twee volgens bronnen al uit elkaar zijn sinds begin april.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De reden van hun breuk is momenteel nog niet bekend. Al vertelden verschillende bronnen aan het Amerikaanse People dat hun relatie veel hoogte- maar ook laagtepunten had. In totaal waren Cara en Ashley zo’n twee jaar samen. Zelf hebben ze nog niet officieel gereageerd op hun relatiebreuk en waarschijnlijk zullen ze dat ook niet doen. Pas na een jaar daten, hebben ze hun relatie openbaar gemaakt. Daarnaast zei de ‘Pretty Little Liars’-actrice in het verleden al dat ze niet graag praat over haar liefdesleven. ‘Ik denk dat privacy het beste is in elke relatie. Ik ben altijd al zo geweest en volgens mij is het ook beter zo’, aldus Ashley.

Lees ook: