Home celebs Dries Mertens toont zijn blote poep op Instagram

Dries Mertens toont zijn blote poep op Instagram

Zijn achterste is even wit als zijn opvallende kapsel!

© getty

Onze Rode Duivels spelen vanavond een kwalificatiematch voor het EK tegen San Marino. De sfeer zit er bij de voetballers goed in, dat bewijst een hilarische foto van Dries Mertens.

De kwalificatiematchen van de Rode Duivels voor het EK zijn een voor een een groot succes. Tot nu toe wonnen ze al hun wedstrijden en ze staan daarom als eerste in hun poule. Vanavond spelen ze een match tegen San Marino, de hekkensluiter van dienst. België heeft het ticket voor het EK zo goed als op zak, en de sfeer onder de voetballers is dan ook heel uitgelaten. Het bewijs daarvan vinden we terug op de Instagrampagina van Dries Mertens. Als je naar zijn feed kijkt, lijkt er niks aan de hand. Tot je de laatste foto die hij postte open klikt.

Platinablonde lokken

Voor wie het nog altijd niet gezien heeft: Driesje gaat letterlijk met de billen bloot links in beeld. De foto werd genomen na een oefenmatch op training waar de Duivels in twee ploegen worden onderverdeeld en het tegen elkaar moeten opnemen. Dries zat blijkbaar in het verliezende team, en hij neemt zijn nederlaag niet zo goed op. ‘Hier is een foto van mij en het winnende team’, schrijft hij er al lachend bij.

Wat ons ook meteen opvalt, is zijn coupe. Dries daagde in juni vorig de allereerste keer op met geblondeerde haren, en het lijkt erop alsof ie sindsdien alleen nog maar blonder is geworden. Hij gaat nu door het leven met platinablonde lokken die bijna even wit zijn als zijn achterste! Hij heeft deze look al sinds september, maar voor wie het voetbal niet zo van dichtbij volgt, is dit toch een verrassing. Zijn jullie fan?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.