Home celebs Lauren Conrad is mama geworden van haar tweede kindje

Lauren Conrad is mama geworden van haar tweede kindje

Lauren heeft samen met haar man William Tell al een zoontje van 2 jaar oud.

Lauren Conrad
© Getty

Vorig jaar in april liet Lauren Conrad weten dat ze opnieuw in verwachting was. Ondertussen is de realityster  bevallen en kan ze eindelijk haar tweede kindje met haar partner William Tell omarmen.

In april 2019 maakte Lauren Conrad op Instagram bekend dat ze opnieuw zwanger was. ‘Het is moeilijk geweest om dit voor mezelf te houden. We zijn namelijk zo enthousiast dat onze familie dit jaar een beetje groter gaat worden’, klonk het toen op sociale media.

Ondertussen is het wachten voorbij, want Lauren is bevallen van haar tweede kindje. Dat laat de it-girl zelf weten via een Pinterestwaardige aankondiging op sociale media. Op haar Instagramaccount zie je namelijk een tekening van haar gezinnetje. Zo zien we haar man William Tell en hun zoontje Liam (2). Daarnaast zien we uiteraard ook Lauren zelf en die heeft hun pasgeboren kindje in haar armen. ‘Onze kleine jongen, Charlie Wolf Tell, is er eindelijk’, schrijft ze erbij in de caption.

Lauren heeft altijd gezegd dat ze graag nog een kind wilde, maar gaf ook eerlijk toe dat haar tweede zwangerschap een stuk moeilijker was. ‘Toen ik de eerste keer in verwachting was, was ik niet zo moe. Nu is het een pak zwaarder omdat ik al een kind van twee jaar heb rondlopen’, aldus de blondine.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.