Home celebs Victor uit ‘Blind Getrouwd’ verkoopt zijn huis en gaat officieel samenwonen met...

Victor uit ‘Blind Getrouwd’ verkoopt zijn huis en gaat officieel samenwonen met zijn Line

De twee zijn volop aan het zoeken naar een woning in de regio tussen Berchem en Lier.

Victor
© VTM

Nuria uit het eerste seizoen is nog maar net bevallen van haar tweede kindje of we hebben opnieuw goed nieuws voor fans van ‘Blind Getrouwd’. Victor verkoopt namelijk zijn huis in Arendonk om te gaan samenwonen met Line.

Victor en Line zijn het enige koppel uit het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ dat nog samen is. En het gaat duidelijk goed tussen de twee, want binnenkort willen ze officieel gaan samenwonen. Net daarom heeft Victor zijn huis in Arendonk te koop gezet. Al geeft hij wel toe dat hij het er gaat missen. ‘Het is alsof niemand het kan geloven. Maar het is wel degelijk de waarheid’, aldus Victor in een interview met Het Laatste Nieuws.

Samen met zijn vrouw Line is hij sinds de zomer op zoek naar een woonst. ‘Het is niet zo dat we onmiddellijk iets moeten vinden, maar we zijn er wel mee bezig’, vertelt Victor in HLN. De eerste stap was alvast om zijn huis in Arendonk te verkopen om zo meer budget te hebben voor hun eigen stekje samen.

Met pijn in het hart moet hij dus afscheid nemen van zijn geliefde thuishaven, want het koppel is momenteel op zoek naar een woning in de regio tussen Berchem en Lier. ‘Ik keer nog heel vaak terug, maar we moeten het proberen. Als ik het nu niet doe, zou ik er later alleen maar spijt van hebben.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.