Home celebs ‘Ik ben zó blij als ze zeggen dat ik lijk op jou’:...

‘Ik ben zó blij als ze zeggen dat ik lijk op jou’: dochter Christophe Lambrecht brengt pakkend eerbetoon

Helena sloot vanochtend op Studio Brussel een week vol met Christophes favoriete muziek en mensen af.

Helena, de 17-jarige dochter van de overleden Christophe Lambrecht, nam vanochtend op Studio Brussel afscheid van haar papa. Met een mooie en ontzettend sterk gebrachte tekst herdacht ze ‘de allerbeste, liefste en coolste papa die er is, ook al klinkt dat cliché’.

Radiootje maken

De voorbije week kwamen heel wat mensen die Christophe Lambrecht graag zagen, langs bij Studio Brussel om met mooie woorden en muziek afscheid te nemen van de radiomaker. Zijn dochter Helena sloot vanochtend de rij af in ‘De Ochtendshow’ bij Michèle Cuvelier. ‘Ik vond het eerst en vooral heel belangrijk om de luisteraars en ook jullie te bedanken voor de mooie boodschappen die ze op de radio hebben achtergelaten’, vertelt Helena, waarop Michèle haar het woord geeft.

Helena vertelt hoe zij en haar zus als kind af en toe met hun papa mee mochten naar de VRT, waar hij hen leerde radio te maken. ‘We kregen dan eigenlijk les van de allerbeste radiomaker in de hele wereld. Hoe geweldig is dat?’ zegt ze met een glimlach. Ze heeft het ook over hun sterke band, die vriendinnen jaloers maakte, en ze bedankt haar papa omdat hij haar maakte tot wie ze nu is. Helena sluit haar pakkende eerbetoon af met een fragmentje dat ze als klein meisje opnam met haar papa.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.