Home celebs VIDEO: bekende dochters vertellen hoe ze hun mama in zichzelf herkennen

VIDEO: bekende dochters vertellen hoe ze hun mama in zichzelf herkennen

'Het is confronterend maar ook fijn om te zien hoe hard je op je mama gaat lijken', geeft Lauren Versnick, dochter van Lynn Wesenbeeck, toe.

Niets is meer pijnlijk en geweldig tegelijkertijd dan het moment waarop je als jonge vrouw beseft dat je heel erg op je mama bent gaan lijken. Je kon er immers alleen maar van dromen om ooit zo’n prachtige vrouw te zijn als zij, maar de rimpeltjes en het herkenbare zeurtoontje had je liever niet geërfd. Wij vroegen enkele bekende dochters hoe zij hun mama herkennen in zichzelf.

Op de opening van de Antwerpse pop-upwinkel van Odette Lunettes haalden we enkele bekende dochters en mama’s voor onze microfoon. Onder anderen Eline De Munck, Hanne en Marthe van K3, Hilde De Baerdemaeker en de hoogzwangere Astrid Coppens hebben het over wat ze erfden en leerden van hun allerliefste mama.

Een microfoon kunnen we je niet geven, maar je krijgt wel de kans om je mama ook in de bloemetjes te zetten met een shout-out. Post een foto van jullie tweeën – of van jezelf met je kindje – op Instagram, schrijf er in enkele lieve woorden bij hoe je op je mama lijkt (qua uiterlijk of persoonlijkheid) en gebruik de hashtag #momwithFlair. De vijf mooiste posts die we om 15u deze namiddag onder de hashtag #momwithFlair vinden, winnen twee waardebonnen van € 50 om te shoppen bij I.Ma.Gi.N Jewels. Haast je dus maar!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.