Home Lifestyle Relatie #momwithFlair: 6 ontroerende portretten van mama’s en hun mini-me

#momwithFlair: 6 ontroerende portretten van mama’s en hun mini-me

Kun jij mama en dochter uit elkaar houden?

Toen we onlangs een oproep lanceerden voor mama’s en hun erg gelijkende mini-me kregen we veel reacties binnen. Als in: heel héél veel. Wij selecteerden 6 prachtige duo’s die echt #momwithFlair uitstralen. Wil je jouw mama ook zo in de bloemetjes zetten? Post dan op Instagram een foto van jou met je mama – of van jezelf met je kind! – en zet bij een mooi tekstje #momwithFlair bij. Misschien winnen jullie wel een prachtig juweel voor Moederdag!

Beide proberen we steeds alles positief te bekijken en geven we niet zomaar op.

1 / 6
Joyce en dochter Emily
Melanie en zoon Ferre
Dwyna en dochter Oona
Jolien en haar mama Nancy
Naomi en dochter Syn
Margot en haar mama Isabel
Joyce en dochter Emily
Joyce en dochter Emily

Joyce en Emily zijn twee ‘zotte dozen’, dat zie je meteen. Ze genieten ervan als mensen zeggen dat ze zo op elkaar lijken en hebben een gemeenschappelijke liefde: gek doen! Joyce is duidelijk een échte #momwithFlair!

Melanie en zoon Ferre
Melanie en zoon Ferre

Niet te geloven hoe erg Ferre op z’n mama lijkt. Maar niet alleen qua uiterlijk zijn mama en zoon als twee druppels water.  Ze zijn allebei perfectionistisch, hebben zin in een uitdaging en zijn gevoelig. En mama Melanie heeft dat perfectionisme tot een spelletje omgetoverd: haar energieke Ferre krijgt een lijstje dingen die hij die dag mag doen, en voor alles wat hij afwerkt, verdient ie een sticker. Ferre is zo enthousiast dat hij zelf het lijstje blijft aanvullen. ‘Goed idee hé, mama’, zegt hij dan!

Dwyna en dochter Oona
Dwyna en dochter Oona

Dezelfde oog, dezelfde neus, houden van praten en dansen op liedjes: de vijfjarige Oona lijkt op heel wat vlakken op haar mama. Dat ze allebei koppig zijn, vindt mama Dwyna geen nadeel.  Zo krijgen ze vaak hun goesting én kan hun dag niet meer stuk!

Jolien en haar mama Nancy
Jolien en haar mama Nancy

Jolien weet nu al hoe ze er over enkele jaren uit zal zien: prachtig. Nancy en zij zijn echte gevoelsmensen: hun intuïtie laat hen niet snel in de steek. Koken en films kijken – liefst naar dezelfde! – doen ze ook graag. Nancy, jij bent een echte #momwithFlair!

Naomi en dochter Syn
Naomi en dochter Syn

De mondjes van Syn en Naomi staan nooit stil. Babbelen, brabbelen, met iedereen een praatje maken is wat ze het liefste doen. Deze twee supersociale meisjes stuurden een prachtige foto in en Naomi is duidelijk een #momwithFlair!

Margot en haar mama Isabel
Margot en haar mama Isabel

Iedereen kan wel zien dat ze langs de buitenkant op elkaar lijken. Wat met de binnenkant? Die is anders ook wel heel identiek. Ze houden ervan om met vriendinnen iets tof te doen en ook voor me-time zijn ze wel te vinden. Niemand krijgt hen zomaar klein, want ze hebben onmiddellijk een mening klaarstaan. Margot en Isabel hebben al wat moeilijke momenten moeten doorstaan, maar dat maakt hun band net zo sterk. De twee proberen alles positief te bekijken en geven nooit zomaar op. Echt twee handen op één buik.