Home celebs Dit is wanneer Taylor Swifts nieuwe album uitkomt (volgens bff Ed Sheeran)

Dit is wanneer Taylor Swifts nieuwe album uitkomt (volgens bff Ed Sheeran)

Zo lang nog?!

Reporters
Vanaf vandaag kunnen we luisteren naar Ed Sheerans nieuwe album ‘Divide’, maar wij zijn eigenlijk erg benieuwd naar wanneer zijn bff Taylor Swift nog iets van zich laat horen. En wanneer ze ein-de-lijk eens komt optreden in ons Belgenlandje. Gelukkig voor ons lijkt Eddie meer te weten over de muzikale plannen van de zangeres…

In een interview met BBC vertelde Ed Sheeran dat hij blij is dat zijn laatste album ‘Divide’ extra veel aandacht krijgt. Zijn concurrenten uit het muzikale wereldje brengen momenteel geen muziek uit, dus kan hij genieten van alle schijnwerpers.

Bijna iedereen heeft zijn of haar album al eerder uitgebracht, zo vertelt de zanger. Onder anderen Beyoncé, Bruno Mars en The Weeknd waren hem voor, maar op beste vriendin Taylor Swift is het volgens onze favoriete redhead nog even wachten.

Kerstmis zou het ideale moment zijn, want dat is wanneer iedereen platen koopt.’ Goed nieuws voor de zanger, maar minder goed nieuws voor fans van Taylor Swift. Zij zullen namelijk nog een vette portie geduld moeten uitoefenen. Hopen op een Christmas miracle dan maar!

via GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.