Home celebs Dit is de nieuwe vriendin van Jeffie uit ‘Temptation Island’

Dit is de nieuwe vriendin van Jeffie uit ‘Temptation Island’

Hij noemt haar Madame Jefferson.

VIJF

Jeffersons relatie met Lize sneuvelde al na een paar dagen op ‘Temptation Island’. Lize ging verder met verleider Ken, en Jeffie genoot volop van het vrijgezellenleven. Nu heeft hij blijkbaar toch het juiste ‘visje’ gevonden.

Jefferson en Lize begonnen vol goede moed aan hun avontuur op ‘Temptation Island’. Maar de ultieme relatietest verliep voor hen niet zo goed. Lize bezweek voor de charmes van de langharige, gitaarspelende verleider Ken. Jefferson liet zich dan weer inpalmen door de Nederlandse verleidster Natasja. Hun relatie strandde voor het oog van heel kijkend Vlaanderen in Thailand.

Liefde

Lize is nog steeds gelukkig met Ken. Het koppel heeft zelfs hun eigen populaire vlog op YouTube. Jefferson genoot ondertussen volop van zijn hernieuwde vrijheid, maar tussen al dat feesten door leerde hij blijkbaar toch een meisje kennen dat hem opnieuw in de liefde deed geloven. Het is dik aan tussen de twee, want Jeffie noemt haar zelfs ‘Madame Jefferson’ op zijn Instagrampagina.

Geheim

Wie deze knappe brunette is, houdt Jeffie voorlopig nog even geheim. Hij ziet er alleszins supergelukkig uit met zijn nieuwe vriendin. Wij wensen het koppel veel succes toe samen! En we kijken natuurlijk al uit naar het volgende seizoen van ‘Temptation Island’, dat in 2018 op VIJF te zien zal zijn. Temptatioooooon.

🌹M A D A M E J E F F E R S O N 🌹

A post shared by Jefferson Mulumba (@jeffersonthursday) on

Le Christ nous valide ! -Amen Madame Jefferson 🌹

A post shared by Jefferson Mulumba (@jeffersonthursday) on


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.