Home celebs Dansers van Baba Yega tonen eindelijk hun gezicht, of toch niet?

Dansers van Baba Yega tonen eindelijk hun gezicht, of toch niet?

Fans denken dat de oude garde ermee stopt en dat dit de nieuwe lichting is.

Baba yega
© dpg media

Baba Yega, de dansgroep die in 2016 ‘Belgium’s Got Talent’ won, postte op Instagram voor de allereerste keer een foto met het ware gelaat van zijn leden. Of toch niet? Ze staan morgen in de finale van ‘Holland’s Got Talent’, dus het kan een promostunt zijn. Een andere fantheorie is dat de oude garde ermee stopt en dat dit de nieuwe lichting is.

We hebben al veel films en series gezien en/of boeken gelezen over aliens. Maar in 2016 stonden ze plots in levenden lijve op het podium van de populaire talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent’ op VTM. De vreemde wezens van Baba Yega dansten zich een weg naar de finale en die wonnen ze met glans! Wie hoopte dat ze toen hun maskers zouden afzetten, was eraan voor de moeite, want ze bleven incognito door het leven gaan. Tot nu!

Vijf gezichten

De groep staat zaterdag 31 oktober, nadat ze tweede werden in de Duitse versie en zesde in de Britse versie, bij onze noorderburen in de finale van ‘Holland’s Got Talent’. In aanloop daarnaar creëerden ze op Instagram al een hele hype door verschillende filmpjes te posten van tal van mensen die ‘Ik ben niet Baba Yega’ zeiden. Volgens de dansers liegt er eentje, dus is er één persoon die wel degelijk onderdeel uitmaakt van de danssensatie. Als kers op de taart postte de crew gisterenavond een foto waarop ze vijf gezichten onthullen met het onderschrift: ‘Wij zijn Baba Yega’.

Dit bericht bekijken op Instagram

WE are BABA YEGA ❤️

Een bericht gedeeld door BABA YEGA (@teambabayega) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Betekent dit dat nu de rest van de wereld zijn (mond)masker opzet, zij dat van hen eindelijk afzetten? Zien we na vier jaar eindelijk hun ware gelaat? Fans geloven er alleszins geen snars van! ‘Dat kan niet!’, ‘Geloof ik niet’, ‘Dit is fake’ en ‘Dan ben ik de Paus’ zijn maar enkele van de ongelovige reacties. Er zijn een aantal mogelijkheden. Of dit is een grote promostunt voor de finale van de talentenshow, in dat geval werkt het alleszins, want ze zijn the talk of the town. Een andere fantheorie die vaak terugkomt, is dat de oude garde de handdoek in de ring gooit en dat dit de nieuwe lichting is. Dat laatste wordt in de hand gewerkt omdat de dansers doen uitschijnen dat ze ermee stoppen door onder andere ‘Bedankt voor alle steun. 30.10.2020 R.I.P.’ te delen in een post. To be continued, ongetwijfeld!

Dit bericht bekijken op Instagram

Bedankt voor alle steun ❤️ 30.10.2020 R.I.P.

Een bericht gedeeld door BABA YEGA (@teambabayega) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: