Home celebs ZIEN: de officiële trailer van ‘Baba Yega The Movie’

ZIEN: de officiële trailer van ‘Baba Yega The Movie’

De film speelt deze paasvakantie in de bioscoop.

We wisten dat de Baba’s een film gingen maken en kregen al een prikkelende teaser voorgeschoteld. Nu is de officiële trailer van ‘Baba Yega The Movie’ gelanceerd. Naast de dansgroep zien we ook een pak BV’s voorbijkomen.

‘Baba Yega The Movie’ komt op 28 maart in de cinemazalen. De eerste langspeelfilm van de gekke danscrew die in 2016 de talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent’ won op VTM. Als je het ons vraagt: hét ideale uitje tijdens de paasvakantie. Wanneer één van de vijf Baba’s verdwijnt, gaan de andere vier op zoek naar hun dansbuddy. In hun zoektocht moeten ze het opnemen tegen de verschrikkelijke Cordelia die alle kinderen ontvoert en hun levensvreugde steelt.

Vuurwerk

Achtervolgingen, vuurwerk, spanning, een grote dosis humor en natuurlijk zotte dansmoves verzekerd! De Baba’s krijgen bovendien mooi gezelschap van een Vlaamse topcast. Onder meer Barbara Sarafian, Stefaan Degand, Rik Verheye, Joke Devynck, Andy Peelman geven het beste van zichzelf in de film van productiehuis Geronimo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: