Home celebs NOSTALGIE: Jonas Meukens van X!NK laat van zich horen tijdens de ochtendshow...

NOSTALGIE: Jonas Meukens van X!NK laat van zich horen tijdens de ochtendshow van Qmusic

Verder vertelde hij dat hij binnenkort papa wordt van zijn eerste kindje!

jonas x!nk
© Qmusic

Kan jij in deze vreemde tijden wel een portie pure nostalgie gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want Jonas Meukens van X!NK was deze ochtend te gast tijdens de ochtendshow van Qmusic. Helaas zong hij niet een van zijn originele nummers, maar waagde hij zich samen met Bab Buelens aan een nummer van Blink-182. Goed genoeg voor ons!

Bij Qmusic zijn ze deze maand in een nostalgische bui, en daar zijn wij absoluut niet boos om. Nog tot en met vrijdag 30 oktober krijg je bij de radiozender de beste nummers uit de jaren 2000 tot en met 2009 te horen. En dat is nog lang niet alles, want Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe nodigen af en toe enkele bekende gezichten uit. Zo was het gisteren bijvoorbeeld de beurt aan Katerine van ‘Star Academy’ en vandaag mocht Jonas Meukens van X!NK dan weer vroeg uit zijn bed kruipen.

Jonas moest het deze ochtend namelijk tegen Bab Buelens opnemen in een Singstar battle. Jonas en Bab werden trouwens tegenover elkaar gezet omdat ze beide deelgenomen hebben aan Eurosong for Kids. Benieuwd naar hun duet? Wel, je kan het hieronder meteen even beluisteren!

Jonas vertelde trouwens dat hij nog steeds contact heeft met de overige leden van X!NK. ‘Ja, de band is er nog. Die is niet plat. We zien elkaar nog wel. En als we elkaar zien, lijkt dat van gisteren geleden’, aldus Jonas. Al is het allemaal natuurlijk al een stuk langer geleden. Zo wist Jonas te vertellen dat zijn vriendin zwanger is van hun eerste kindje. Wij voelen ons officieel oud!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.