Home celebs OH LA LA: Daniel Craig zou deze Bondgirl graag opnieuw aan z’n...

OH LA LA: Daniel Craig zou deze Bondgirl graag opnieuw aan z’n zijde willen

Keert deze stoere schone binnenkort terug naar de iconische filmfranchise?

Hij komt uit in het najaar van 2019, en Daniel Craig (49) kruipt voor de vijfde keer in de rol van geheim agent 007. Meer weten we nog niet over de nieuwe Bondfilm. Maar als het van de Britse acteur afhangt, mag deze stoere schone opnieuw aan zijn zijde acteren.

Craig gaf eerder al aan dat de Canadees Denis Villeneuve (‘Sicario’, ‘Arrival’, ‘Blade Runner 2049’) zijn eerste keuze is om de regie van de 25ste Bondfilm in handen te nemen. Voor de rol van Bondgirl dacht hij dan weer aan de bloedmooie Monica Bellucci (53).

Scherpt Bellucci record van oudste Bondgirl aan?

Bellucci gaf twee jaar geleden in ‘Spectre’ gestalte aan Lucia Sciarra, de weduwe van geheim agent Marco Sciarra (Alessandro Cremona), die door Bond wordt vermoord in (postume) opdracht van M. (Judi Dench).

Daniel Craig wil Monica Bellucci terug, dat is zeker.

De Italiaanse actrice, die toen 51 jaar was, brak met haar kleine rol ook meteen een record, die van oudste Bondgirl ooit.

Als het van Craig (49) afhangt, mag ze dat record gerust aanscherpen in de volgende Bondfilm, die in het najaar van 2019 te zien zal zijn op het witte doek. ‘Hij wil Monica Bellucci terug, dat is zeker’, vertrouwde een bron The Mirror toe.

‘Bond moet mee met z’n tijd’

‘Bond moet mee met z’n tijd’, meent diezelfde bron. ‘Vliegtuigen die in een uur tijd de wereld rond kunnen vliegen, auto’s die veranderen in onderzeeërs… Die moeten we nu integreren. Daniel zal ook weer een stapje verder gaan met z’n stunts. Hij is heel erg betrokken en is zoals steeds laaiend enthousiast.

De opnames voor Craigs vijfde en laatste Bondfilm zouden volgend jaar van start gaan.

Bron: The Mirror, Dark Horizons en Vertigo

Nog meer nieuws over onze favoriete geheim agent: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.