Home Lifestyle Film YES: releasedatum van nieuwe James Bond-film eindelijk bekend

YES: releasedatum van nieuwe James Bond-film eindelijk bekend

Keert Daniel Craig voor de vijfde keer terug als 007 of geeft hij de fakkel na elf jaar door?

Groot nieuws voor de Bond-fans onder ons: het officiële Twitteraccount van de franchise rond de Britse geheim agent maakte zonet bekend wanneer we een nieuwe film mogen verwachten. De laatste Bond-filmSpectre’ dateert alweer van twee jaar geleden.

We laten je niet langer in spanning: James Bond keert terug naar het witte doek op 8 november 2019, althans in de VS. In Groot-Brittanië en de rest van de wereld zal de nieuwe 007-film naar aloude traditie eerder te zien zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hangt Daniel Craig (49) zijn Walther PPK aan de haak?

Al maandenlang doen allerlei geruchten de ronde over de 25ste (!) Bond-film. Zo zou Daniel Craig (intussen 49) zijn Walther PPK na vier films (‘Casino Royale’ (2006), ‘Quantum of Solace‘ (2008), ‘Skyfall’ (2012) en ‘Spectre’ (2015)) aan de haak hangen. Onder meer Idris Elba, Michael Fassbender en Tom Hiddleston staan in de rij om hem te vervangen.

Regisseur Christopher Nolan – van wie ‘Dunkirk’ sinds vorige week in de zalen speelt – zei onlangs gerust de nieuwe Bond-prent te willen regisseren, maar enkel op voorwaarde dat de hoofdrol naar Tom Hardy gaat. ‘Thor’-acteur Chris Hemsworth opperde dan weer dat het tijd wordt om de rol van 007 aan een vrouw te geven, en wel aan Charlize Theron.

Zingt Adele opnieuw de soundtrack?

Als het van producer Barbara Broccoli afhangt, zou Adele opnieuw de soundtrack mogen inzingen. Dat deed de Britse zangeres eerder al voor ‘Skyfall’, wat haar een Grammy én een Golden Globe opleverde.

Het enige wat voorlopig zeker is, zijn de releasedatum en de medewerking van scenaristen Neal Purvis en Robert Wade. Het duo schreef ook de scripts voor alle voorgaande Bond-films met Craig.

De filmstudio achter de franchise belooft binnenkort de titel en de volledig cast – inclusief het Bond-meisje – bekend te maken.

Bron: Vertigo en De Redactie

Nog meer nieuws over onze favoriete geheim agent: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.