Home Lifestyle Film He’s back! Daniel Craig bevestigt dat hij voor een laatste keer James...

He’s back! Daniel Craig bevestigt dat hij voor een laatste keer James Bond zal spelen

De 49-jarige acteur had eerder in een interview gezegd dat hij 'nog liever z'n polsen oversneed dan opnieuw in de huid van 007 te kruipen'.

Sorry, Matthias, Tom en Gillian! In de eerstvolgende ‘James Bond‘-film, die uitkomt in het najaar van 2019, zal het toch weer Daniel Craig (49) zijn die de rol van 007 op zich neemt. Dat bevestigde de Britse acteur gisteravond zelf in een tv-interview.

‘Stoppen op m’n hoogtepunt’

‘Ik snij nog liever m’n polsen over dan nog een “James Bond“-film te maken’, klonk het in oktober 2015 nog. Maar kijk, een mens kan al eens van gedachten veranderen. Daniel Craig was gisteren te gast bij ‘The Late Show with Stephen Colbert‘, waar hij bevestigde dat hij toch nog een keer in de huid van 007 zal kruipen.

Al zal het ook zijn laatste ‘Bond’-film zijn. ‘Dit is het. Ik wil stoppen op m’n hoogtepunt’, aldus de 49-jarige Brit.

Interview in 2015 was ‘heel dom’

Uiteraard was ook Stephen Colbert Craigs harde woorden uit 2015 niet vergeten. De acteur, die je ook kent uit ‘Lara Croft: Tomb Raider‘ en de Amerikaanse verfilming van ‘The Girl with the Dragon Tattoo‘, was opvallend eerlijk over zijn toenmalig antwoord op de vraag of hij nog een ‘Bond’-film wou maken.

Het heeft geen zin om er excuses voor te maken, maar dat was twee dagen nadat ik de laatste film (‘Spectre’, uit 2015, red.) had gedraaid. Ik deed een interview waarin ik werd gevraagd of ik er nog een wilde doen, en ik dacht meteen: néééé!’

Hij voegde er nog aan toe dat in plaats van iets stijlvols te zeggen, hij ‘een heel dom antwoord’ had gegeven.

Daniel Craig (Bond) on location in Chile for QUANTUM OF SOLACE (2008). #BTS #JamesBond #007 #DanielCraig

A post shared by James Bond 007 (@007) on

De nieuwste ‘James Bond’-film is meteen ook de 25ste in de reeks en komt uit in het najaar van 2019. De titel, de volledige cast (inclusief Bond girl) en de soundtrack zijn voorlopig nog niet bekend, maar er doen heel wat geruchten de ronde. Lees er hier meer over.

Nog meer nieuws over onze favoriete geheim agent: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.