Home celebs BELUISTER: deze cover van Taylor Swifts ‘Cruel Summer’ moet je gehoord hebben

BELUISTER: deze cover van Taylor Swifts ‘Cruel Summer’ moet je gehoord hebben

On repeat!

Taylor Swift
© Getty

Fan van Taylor Swift? Dan moet je deze cover echt een keertje beluisteren. Olivia Rodrigo die meespeelt in ‘High School Musical: The Musical: The Series’ bracht namelijk een wondermooie versie van het nummer ‘Cruel Summer’. Taylor zelf was alvast onder de indruk, want zij deelde de video op haar Instagram Stories.

Olivia Rodrigo speelt de rol van Nini in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. De show is een echte hit op Disney+ en de jonge actrice kreeg van MTV dan ook de vraag om een nummer te zingen voor hun ‘Alone Together Jam Session’. Zij koos voor het toepasselijke ‘Cruel Summer’ van Taylor Swift én het resultaat mag er zeker zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Taylor zelf was alvast onder de indruk van de prestatie. Zij deelde de video namelijk op haar Instagram Stories en had niets dan complimentjes voor Olivia. ‘Wat een talent. Love this’, schreef de zangeres bij haar post. Het meisje zelf was in de wolken dat de popster haar cover had gedeeld. ‘Ik kan niet stoppen met schreeuwen. Ik ga deze screenshot inkaderen en boven het wiegje van mijn eerstgeboren kind hangen’. Je zou voor minder enthousiast zijn natuurlijk!

Lees ook: