https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Courteney Cox wenst Jennifer Aniston gelukkige verjaardag met de zaligste foto

Courteney Cox wenst Jennifer Aniston gelukkige verjaardag met de zaligste foto

De selfie is pure #friendshipgoals.

courteney cox en jennifer aniston
© getty

Jennifer Aniston was gisteren jarig. De actrice kreeg heel wat felicitaties, maar één verjaardagswens stak daar toch bovenuit. ‘Friends’-collega Courteney Cox deelde namelijk de meest zalige foto.

Jenny voor de vrienden werd gisteren, hou je vast, 51 jaar! Het internet werd overspoeld met gelukswensen voor de ster, maar die bereikten ons natuurlijk iets later door het tijdsverschil. Eén post trok toch vooral onze aandacht. Courteney Cox, die in ‘Friends’ als Monica tien seizoenen lang de beste vriendin speelde van Jens personage Rachel, deelde een heerlijke foto. De twee celebs zijn ook in real life supergoede vriendinnen en deze selfie bewijst dit nogmaals.

Tweelingzussen

Op de foto kruipt Courteney in de huid van BFF Jennifer. Ze heeft een pruik aan, dezelfde bril en ze poseert met een gelijkaardig lachje waardoor ze echt als twee druppels water lijkt op haar ‘Friends’-collega. Het konden wel tweelingzussen zijn! ‘Hoe hard je ook probeert, er kan maar één Jennifer Aniston zijn’, schreef ze als onderschrift bij de zalige foto. ‘Gelukkige verjaardag mijn liefste vriendin. Ik hou van je!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het bericht kreeg ondertussen al meer dan twee miljoen likes. Verschillende celebs reageerden op de originele verjaardagswens, waaronder Jennifer zelf met verschillende lachende gezichtjes en drie grote hartjes. Ook Reese Witherspoon vond het aan haar comment met gierende smileys te zien een hilarische foto.

Lees ook: