Home celebs #TwinningIsWinning: Chrissy Teigen en dochter Luna in een avocadopakje is het schattigste...

#TwinningIsWinning: Chrissy Teigen en dochter Luna in een avocadopakje is het schattigste wat je vandaag zal zien

chrissy teigen
@pepperthai2 via Instagram

Ook al is Luna Stephens intussen ‘al’ 1,5 jaar oud, ze blijft een van de schattigste celebrity kids in Hollywood. Maar Luna die samen met mama Chrissy Teigen (31) in een avocadopakje poseert, doet ons hart past écht ontploffen.

Newsflash: naast model en mama, is Chrissy Teigen (31) ook een heuse foodie. In februari vorig jaar bracht ze haar eigen kookboek ‘Cravings‘ uit, wat instant een New York Times bestseller werd.

Twee maanden na de release van ‘Cravings’ verwelkomde Chrissy samen met echtgenoot John Stephens (beter bekend onder z’n artiestennaam Legend) (38) hun eerste dochter Luna (nu 1,5).

‘Cravings’ deel II

Anderhalf jaar is het tijd voor deel twee van Teigens culinaire succesverhaal. Het Amerikaanse topmodel schakelde haar Thaise moeder Vilailuck Teigen in om haar te helpen recepten te bedenken. (Klein)dochter Luna is proefkonijn van dienst.

Shooting for #cravings2 cookbook today!!! Luna eating @pepperthai2's garlic soy ribs. ? @aubriepick ❤️❤️❤️

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Tot dusver weten we dat Chrissy’s nieuwe kookboek een recept voor salade van gegrilde pompoen zal bevatten en eentje voor Yum Woon Sen, een pikant noedelgerecht met gehakt. Wanneer het boek uitkomt, is nog niet geweten.

#TwinningIsWinning

Een kookboek zonder foto’s is als een café zonder bier. Al ziet het ernaar uit dat ‘Cravings pt. II‘ niet alleen beelden van gerechten zal bevatten. Zo poseerde een trotse Chrissy samen met dochter Luna in matching bodysuits met avocadoprint. ‘Laatste dag shooten voor ons kookboek!’, schreef Teigen bij onderstaande Instagramfoto.

Wij gokken dus dat kleine Luna een cameo krijgt in haar mama’s kookboek. Cute! 

???

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Dit is zeker niet de eerste keer dat Chrissy haar dochter in gekke kostuums hult. Vorig jaar rond Halloween ging ze helemaal los en verkleedde ze Luna als banaan, pauw, Minnie Mouse en hotdog. Check de foto’s hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.