Home celebs Whut? John Legend zegt dat hij het ooit uitmaakte met Chrissy Teigen

Whut? John Legend zegt dat hij het ooit uitmaakte met Chrissy Teigen

'She was like: "No".'

John Legend en Chrissy Teigen staan bekend als een van de sterkste koppels in Hollywood. Ze zijn al bijna elf jaar samen, volgende week vieren ze hun vierde huwelijksverjaardag, ze hebben een prachtige dochter en lijken gewoonweg gelukkig. Maar het had er heel anders kunnen uitzien, had Chrissy zoveel jaren terug niet op haar strepen gestaan.

‘No.’

In een recent interview met The Guardian gaf John Legend toe dat hij ooit een punt probeerde zetten achter z’n relatie met Chrissy Teigen, toen nog gewoon z’n vriendin. Met de nadruk op ‘probeerde’. ‘Ik had het heel druk en was gestresseerd’, vertelt de zanger. ‘Ik dacht gewoon bij mezelf: ik zou echt gelukkiger zijn als ik nu single was.’ En Chrissy? ‘She was like: “No”.’

Ondertussen kijkt het koppel lachend terug op die mindere periode. Zoals we van haar gewoon zijn, tweette Teigen al snel grappend over het interview. ’11 jaar later, baby’ reageert ze op een tweet met een artikel over het interview.

Ze legt de situatie ook in haar eigen woorden uit. Volgens haar was John gewoon een beetje flauw aan het doen over alles.

Wij zijn alleszins blij dat Teigen zich niet zomaar liet doen. We zouden niet weten op wie we onze #couplegoals anders moesten baseren.

I scream for gelato

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Meer celebs:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.