Home celebs HOERA: deze ster uit ‘Pretty Little Liars’ is verloofd

HOERA: deze ster uit ‘Pretty Little Liars’ is verloofd

Heuglijk nieuws op deze grijze dinsdagochtend: na Sasha Pieterse stapt nu ook Holly Marie Combs in het huwelijksbootje. De 43-jarige actrice die bekend is van series als ‘Pretty Little Liars‘ en ‘Charmed‘, maakte het nieuws van haar verloving zelf bekend via Instagram.

‘Ja. Gewoon ja’, schreef Holly Marie Combs bij onderstaande foto van de verlovingsring om haar vinger op Instagram. Naar alle waarschijnlijkheid stelde haar vriend Mike dé vraag afgelopen Labor Day-weekend. Labor Day is een feestdag die in de Verenigde Staten en Canada op de eerste maandag van september wordt gevierd om arbeiders te eren.

Yes. Just yes.

A post shared by Holly Combs (@thehmc) on

‘Instagram official’ sinds vorig jaar

Hoe lang de 43-jarige actrice en haar vriend een koppel vormen, is niet bekend. Hun eerste foto samen op Instagram dateert van oktober vorig jaar.

It was a happy anniversary with hims 🙂

A post shared by Holly Combs (@thehmc) on

Derde huwelijk

Dit is de derde keer dat Combs in het huwelijksbootje zal stappen. De brunette was van 1993 tot 1997 getrouwd met acteur Brian Travis Smith. Uit haar tweede huwelijk (2004-2011) met acteur David Donoho kwamen drie zonen voort: Finley (13), Riley (10) en Kelley (8).

Je kent Combs als Ella Montgomery, de moeder van Aria in ‘Pretty Little Liars‘ en als Piper Halliwell uit ‘Charmed‘.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.