Home celebs ZIEN: Chrissy Teigens filmpje toont waarom je best twee keer nadenkt over...

ZIEN: Chrissy Teigens filmpje toont waarom je best twee keer nadenkt over de kerstcadeaus voor je kinderen

'Ik ben de domste mama ooit.'

chrissy teigen
© getty

Twijfel je nog aan welke kerstcadeautjes je moet kopen voor je lieftallige kindje(s)? Chrissy Teigen heeft alleszins al een goeie tip over wat je het best niet in huis haalt voor je kroost.

Kerstavond en Kerstmis staan voor de deur, en we zijn volop de winkelstraten én het internet aan het afschuimen voor de perfecte cadeautjes. Op onze site kon je de afgelopen dagen al tal van kerstlijstjes vinden die je massa’s inspiratie gaven om geschenkjes in huis te halen die gegarandeerd een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger. Pakjes voor je favoriete kleintje, voor de man in je leven, voor de foodie of voor de social media addict.

Hels lawaai

Chrissy Teigen (34) heeft een iets andere aanpak. Ze postte afgelopen weekend een filmpje op haar Twitterpagina waarin ze onbewust een tip geeft over wat je zeker níét in huis moet halen voor je kinderen. Het topmodel gaf haar zoontje Miles (1) en dochtertje Luna (3) een drumstel cadeau, maar ze heeft daar onmiddellijk al spijt van.

De twee peuters slaan erop los wat natuurlijk voor een hels lawaai zorgt. Als onderschrift schrijft ze: ‘Ik ben de domste.’ We horen haar ook nog een paar keer zuchten in de video en ze vraagt zich luidop af waar ze met haar gedachten zat toen ze besliste dit aan te schaffen voor haar kleintjes. Een gouden raad van tante Flair: koop gewoon niets dat je instant hoofdpijn bezorgt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: