Home celebs ZIEN: John Travolta en Olivia Newton-John trekken samen nog een keer hun...

ZIEN: John Travolta en Olivia Newton-John trekken samen nog een keer hun ‘Grease’-outfit aan

En die zit hen nog als gegoten!

© Getty

41 jaar (!) na de grote première van de succesvolle ‘Grease’-film besloten John Travolta (aka Danny Zuko) en Olivia Newton-John (aka Sandy Olsson) om hun meest iconische outfit nog eens aan te trekken. En geloof het of niet, maar die zit hen nog steeds als gegoten.

41 jaar oud of niet, ‘Grease’ is én blijft met zijn ‘You’re the one that I waaaaaaant ooooooeeeeh ooooeeeh oooeee’ een aanstekelijke film. Daarom werd er een heus ‘Grease’-evenement georganiseerd in Florida. De special guests? Niemand minder dan John Travolta en partner in crime Olivia Newton-John.

‘Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre’

De twee sterren verschenen hand in hand op de ‘Meet n Grease Movie Sing-a-long with Danny and Sandy’ én droegen een wel heel toepasselijke outfit! John droeg een gitzwarte outfit in combinatie met zijn lederen ‘T-birds’-jasje en Olivia haalde haar geel, ietwat seuterig, jurkje nog eens van onder het stof. Haar lederen jasje werd eerder deze maand geveild voor 243.000 dollar. De opbrengst van dat jasje ging naar het ‘Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre’ in Melbourne in Australië. De actrice vecht al meer dan 25 jaar tegen kanker. Olivia was dan ook zeer aangedaan toen de koper het jasje na afloop van de veiling terug aan haar gaf.

Tijdens het evenement beantwoordde het duo enkele vragen en keken ze samen met het publiek nog eens naar de film. Wat ons opviel? Dat de twee het heel hard naar hun zin hadden en dat was ook op hun Instagramaccounts te zien. Het geluk spatte ervan af en ook wij maakten een heel klein vreugdesprongetje toen we de twee op onze feed zagen passeren. Misschien eens een reboot mét de originele cast pitchen?

View this post on Instagram

Grease will ALWAYS be the word.

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.