Home celebs ZIEN: de verjaardagstaart van Taylor Swift is de droom van elke crazy...

ZIEN: de verjaardagstaart van Taylor Swift is de droom van elke crazy cat lady

taylor swift
© Getty

Afgelopen vrijdag mocht Taylor Swift 30 kaarsjes uitblazen en dat deed de zangeres geheel in stijl. Voor haar verjaardag had de blondine maar liefst twee verjaardagstaarten die perfect bij haar status als crazy cat lady passen. Zo’n taart willen wij ook wel als wij jarig zijn!

Een eerste verjaardagstaart kreeg Taylor Swift na haar optreden op het 2019 Jingle Ball van iHeartRadio. Na haar laatste nummer had radiopresentator Elvis Duran nog een verrassing voor de blondine. Zo zongen alle aanwezigen in Madison Square Garden ‘Happy Birthday’ voor hun idool én als extraatje kreeg ze nog een gigantische taart.

Op de taart, die bestond uit drie lagen, stonden de drie gezichten van haar katten namelijk Benjamin Button, Olivia Benson en Meredith Grey. Redelijk indrukwekkend, maar op het verjaardagsfeestje van Taylor Swift zelf was er nog een gelijkaardige taart. Twee taarten op je 30ste verjaardag is natuurlijk geen overbodige luxe, toch?

View this post on Instagram

Fur real guys this was my cake ?

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ook op deze birthday cake waren de drie huisdieren van de zangeres te zien. Al moeten we eerlijk toegeven dat dit exemplaar er een beetje eng uitzag. ‘Fur real jongens, dit was mijn taart’, schreef Taylor nog als onderschrift bij de foto op haar account. Een ding is alvast zeker: het was een verjaardag die de zangeres niet snel meer zal vergeten!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.