Home celebs ZIEN: Channing Tatum post naaktfoto op Instagram nadat hij spelletje verliest van...

ZIEN: Channing Tatum post naaktfoto op Instagram nadat hij spelletje verliest van Jessie J

© Getty

Het staat in de sterren geschreven: Channing Tatum en Jessie J zijn meant to be! De twee hadden het gisterenavond wel heel erg naar hun zin tijdens een spelletje Jenga. Omdat Tatum het spel verloor, moest hij van zijn vriendin een naaktfoto op Instagram posten. Het is duidelijk: ook de zangeres kan maar niet genoeg krijgen van zijn goddelijke lichaam. Sharing is caring!

‘Ik verloor een spelletje Jenga van Jessica Cornish. De verliezer (ik) moest een foto posten die de winnaar (Jessica) uitkoos. Ik speel nooit meer Jenga’, grapt de acteur op zijn Instagrampagina. ‘Sharing is caring’, reageerde Jessie J op de post. De twee kunnen duidelijk niet genoeg krijgen van elkaar, en wij stiekem ook niet!

Channing Tatum en zangeres Jessie J daten al sinds oktober 2018. Begin deze week postte Jessie hun eerste koppelfoto op haar Instagram Stories. Tatum postte vorige maand al een foto van zijn nieuwe liefde op Instagram. De twee kregen toen al heel wat positieve reacties op hun relatie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer koppelgoals: