Home celebs Cardi B zegt tournee met Bruno Mars af: ‘Ik heb het moederschap...

Cardi B zegt tournee met Bruno Mars af: ‘Ik heb het moederschap onderschat’

De populaire rapster zette op 10 juli nog maar haar dochtertje Kulture op de wereld.

Cardi B (25) zal dit najaar niet op tournee gaan met Bruno Mars. De populaire rapster maakte dit zelf bekend in een persoonlijk bericht op haar Instagrampagina. Ze zou naar eigen zeggen nog niet klaar zijn voor een tournee nadat ze recent haar dochtertje Kulture op de wereld zette.

Na een monsterhit als ‘Finesse’ waardoor we instant een 90’s vibe krijgen, kon een tournee met Bruno Mars niet uitblijven. Tot groot jolijt van de fans van de populaire zangeres, maar op die beslissing komt ze nu terug. In een persoonlijk bericht op Instagram blijkt Cardi het moederschap te hebben onderschat, waardoor ze dus haar tournee met spijt in het hart afzegt. Cardi beviel namelijk op 10 juli nog maar van haar prachtige dochtertje Kulture Kiari Cephus.

Kulture Kiari Cephus 07/10/18?? @offsetyrn

A post shared by Cardi B Official IG (@iamcardib) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik dacht dat zes weken genoeg zouden zijn om mentaal en fysiek te herstellen van de bevalling. Ik dacht ook dat ik mijn dochter zou kunnen meebrengen op tournee, maar besef nu dat ik het moederschap heb onderschat’, schrijft Cardi B. ‘Niet alleen ben ik fysiek nog niet klaar, ik kan het ook nog niet aan om mijn baby achter te laten, aangezien dokters me hebben gezegd dat het niet gezond is voor haar om haar mee te nemen op tournee.’ De populaire rapster verontschuldigt zich dan ook tegenover haar fans. ‘Ik hoop dat jullie hier begrip voor kunnen opbrengen, het was een moeilijke beslissing, maar ik moet doen wat het beste is voor mezelf en mijn baby’, klinkt het bij Cardi.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ten slotte bedankt ze in haar persoonlijke bericht ook Bruno Mars voor zijn steun en begrip. De ‘24K Magic’-zanger reageerde dan ook als volgt op de aankondiging: ‘Je eigen gezondheid en die van je familie is het belangrijkste. Ik weet dat de fans het zullen begrijpen. Je neemt absoluut de juiste beslissing’, klinkt het in zijn antwoord.

Lees ook: